Direktlänk till inlägg 3 oktober 2008

Äntligen helg!

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.


Igår spenderade jag kvällen hemma hos min syster och hennes familj. Kikade på idol o så. Sen vart det till att åka ner till Lunde snabbt och hjälpa mamma och bilen som befann sig i diket. Hur nu mamma lyckades är ju en sak i sig, men det var en ganska så rolig syn att se bilen i diket. Tack o lov att de inte gjorde sig illa, och att det inte var ett värre dike.


Ikväll kommer Andreas hit så då blir det mys i soffan. Kanske att jag lyckas få med honom på hockey? Det återstår att se.

Imorgon blir det nog att vi tar oss en tur till Sundsvall. Är sugen på lite shopping ;)

Tydligen Kramm imorgon också men det skippar jag. Är så otroligt less på Kramfors uteliv..

Näe det blir till att passa på o njuta av Andreas nu den sista tiden innan han rycker in. På söndag är det en vecka kvar..


Nudå..vad sägs om att bädda sängen?

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

3 oktober 2008 16:07

Lena ska du till sundsvall i morgon?? skulle behöva en liten grejj i från biltema som kostar 99:- Har du lust att köpa den åt mig så får du pengar? Kram

http://spetsen.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

5 oktober 2008 02:38

hihi ja :D vänner är bäst :)

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Av Lena - 28 september 2008 20:40

Tänkte börja med o berätta att mamma vann 10 000kr på bingon ikväll. Riktigt roligt och jag är glad för hennes skull.   Helgen då..        Åkte som sagt till Nora igår och hade världens mysigast kväll med Andreas. Vi åt god mat, tog det lugnt, bubbla...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se