Alla inlägg under september 2008

Av Lena - 5 september 2008 09:18

Igår åkte jag och Andreas upp på bruket för att kolla läget hemma hos Emmelie o Palle..får inte glömma söta Molly heller, busis! :)

Vi hjälpte Emmelie lite med matten sen blev det såklart idol som kommer få mig bänkad framför tvn på kvällarna här framöver.


Den här killen gav oss gåshud..


http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.611666



Nej nu ska jag förflytta mig tillbaka till sängen en stund..


Av Lena - 4 september 2008 17:04

Igår kom Andreas hit och vi mysade till det som vanligt. Först lite kvällfika innan vi (läs han) fastnade framför en film på tvn som jag redan sett. Gjorde dock inget att jag fick se den igen så. Filmen var väl slut kring 01-tiden, då jag var pigg och fick för mig att vi skulle lägga oss och se en till film. Jag fick välja så jag laddade hem en film som lät bra. Surfare o allt ;)

Vi la oss iaf i sängen och slog på filmen. Det var verkligen inte en sån film som jag tänkt mig att se. Nejnej. Här var det vampyrer..haha. Vart iaf att vi låg och glodde på hela filmen och sista gången vi kikade på klockan innan vi somnade var klockan 03.30


10.30 imorse ringde telefonen. Emmelie var redan på stan och 10 min senare ringde hon på dörrklockan. Det var bara för mig o Andreas att kliva upp, duscha och följa med henne ner på stan. Men det var trevligt. Riktigt härligt höstväder ute idag :)

Väl hemma igen somnade jag som en stock på sängen tillsammans med min halvätna chokladkaka. Mums!

Sen nu har pappa nyss åkt härifrån. Han har hjälpt mig att få upp lampan i hallen och skohyllorna. Äntligen lite mer ordning här.

Ska strax städa klädskrubben tänkte jag, sen blir korv o mackaroner ;)


Av Lena - 3 september 2008 12:28

Åh vad less jag blir. Kan inte gå ner på stan så länge det vräker ner ute. Hittar inte mitt paraply och jag har verkligen ingen lust att bli genomblöt.


Kvällens planer är också gjorda. Tvättstugan och jag ska hänga ihop.

Gick ner för o kika om ledig tid och såg då att jag redan hade bokat tills ikväll. Känns drygt men det behövs!


Av Lena - 3 september 2008 10:39

Igår efter jobbet åkte älskling, jag och Emmelie till Sundsvall. Hälsade på Elin i hennes nya lilla lägenhet (som var hur mysig som helst!) och shoppade lite. Emmelie storhandlade till lägenheten, Andreas köpte en dator och jag köpte godis ;) Åh, just det..en skohylla också ;)

Väl hemma lagade jag och Andreas lite käk innan han begav sig hem till Nora, då han var tvungen att lämna tillbaks bilen. Som vanligt slocknade jag på soffan och vaknade vid 2-tiden inatt för att placera mig i sängen..


Idag blir det en sväng ner på stan med Emmelie. Ska framkalla lite foton osv. Senare vet jag inte riktigt vad som händer, det återstår o se.

Nu ska jag iaf ta bort tillgängligheten från jobb på fredag, då jag och älskling är bjudna hem till familjen Pallin på Tacos :)


 Nej klockan tickar iväg så nu blir det en varm dusch.


Av Lena - 1 september 2008 15:42

Natten som kommer släpps nya avsnitt av dessa underbara serier och imorgon när man vaknar blir det till att sätta avsnitten på nedladdning. Som jag har väntat på det här..jag är fortfarande lika hopplöst förälskad i dessa serier som när de började..

Skapa flashcards