Alla inlägg under september 2008

Av Lena - 13 september 2008 15:08

Sitter på jobbet nu, klar för dagen. Slutar dock inte förrän fyra så jag fördriver tiden här vid datorn tills dess.

När jag kommer hem blir till till o laga nån middag, eller beställa? Sen hoppar man väl in i duschen och donar till sig lite. Vet dock inte än vad som händer ikväll? Blir det fest? Blir det hemmakväll för mig och älsklingen? Ja jag har ingen aning. Är väldans sugen på fest dock, få dansa lite då det inte blev så mkt av det förra Kramm.

Jaja, jag får väl se när nån ringer om de är sugna på o träffas och gå ut eller inte. Eller skippa alltihopa helt.

Just nu känner jag mig bara förvirrad och lite besviken.

...

Av Lena - 12 september 2008 22:18

Kan nån tala om för mig vad som händer runt omkring mig just nu? Jag förstår verkligen ingenting, men att det är nåt som händer märker jag.



Av Lena - 12 september 2008 14:16

Idag är det fredag och vår älskade Maria Burén anländer till Kramfors för att stanna tills på söndag. En kort och snabb visit men den är så välkommen så!

Imorgon väntar jobb 7-16 för min del och därefter blir det utgång. Jag ska ge Kramm ett nytt försök och förhoppningsvis blir det lite roligare än sist.


Mamma ringde nyss. Hon åker från Bollsta nu och ska ta upp mig här när hon är i Kramfors. Ska jag följa med hem till Frånö och rensa kylen/skafferiet på allt gott som jag inte har här hemma. Jag lär rulla fram när jag kommer hem sen ;)


Ikväll blir det nog bara lugnt. Vet inte riktigt vad som händer. Andreas åkte hem till Nora igår så antingen blir det film med småbarnen eller att umgås med Maria.


Oj nu är mamma här...tjo!

Av Lena - 11 september 2008 09:47

Nyss vaknat att av ett sms från Emmelie där hon skrev att hon skulle komma hit tills kvart över 12. Kul att hon kommer, men mindre kul att vakna..biatch ;)

Andreas ligger fortfarande och sover, ska väl ta o väcka han om ett tag..men han är ju så söt där han ligger :)


Idag har jag inga planer för dagen. Inget jobb idag heller. Verkligen inte bra. Jag måste fundera över mitt liv idag, vad jag ska göra. En inkomst måste jag ha. Ska jag börja läsa upp betygen? Ska jag skriva en arbetsansökan och lämna överallt här i Kramfors? Ska jag skicka denna arbetsansökan till andra orter/städer? Ja det blir mkt tänkade idag..

Inte för att jag redan har nog mkt att tänka på menar ja..


Hittade en resa till Mallorca igår, 1v för 1899kr. Skulle vara så otroligt kul..och Sköönt(!!!) att få komma iväg. Men nej, ingen inkomst..ingen resa. Suck!


Nej..tillbaks till sängen..

Av Lena - 9 september 2008 16:56

Är det bara jag som tycker att den senaste veckan bara swichat förbi? Men inte mig emot, nejnej. Idag är det tisdag igen och när man vaknat tidigare idag knallade man upp på bruket till Emmelie för o glo igenom GG och OTH. Me like!


Just nu sitter jag och väntar på att maten på spisen ska bli klar. Är riktigt hungrig. Sen blir det en dusch och vänta på att Andreas ska komma. Ska bli mysigt, har saknat honom :)


Annars då. Önskar verkligen att jag var 5000kr rikare så att jag och Andreas, kanske Emmelie o Palle kunde åka utomlands. Andreas o Emmelie har hittat en billig resa till Turkiet som de gärna vill boka så snabbt som möjligt. 

Det är bara en månad kvar tills älsklingen rycker in i lumpen och jag vill verkligen göra nåt roligt tillsammans med honom innan. Men en utlandsresa ser ut att ligga väääldigt långt bort just nu. Men ah, huvudsaken jag får rå om han så mycket som möjligt så är jag glad <3


På fredag kommer min älskade vän hem ifrån Luleå också. Som jag har saknat henne. Ska bli så roligt att få träffa henne igen, höra om allt osv.


Oops, nu måste jag gå till spisen. Hejsvejs!

Av Lena - 7 september 2008 21:18

Har nyss kommit hem från kvällens jobb och fy tusan vad jag fryser nu. Riktigt kallt ute nu på kvällarna, även mornarna för den delen. Blir till att plocka fram vantarna snart.


När man arbetar så får man se rätt mycket i andras hem. Finns dom som är riktigt tidiga med att plocka fram saker i tid kan jag säga. Det finns redan tomtar i fönstren. Ja..lite skrämmande faktiskt, fast samtidigt så längtar jag efter julen nu. Sommaren är liks över så då får det gärna bli julafton ;)


Ska strax slå på en film tänkte jag. Har missat några filmer som jag och Andreas skulle sett tillsammans. Istället fick stackaren se dom själv då jag varit så trött efter jobbet och somnat på två sekunder :P


Sov gott! :)

Av Lena - 7 september 2008 11:13

Skönt att vakna och inte må dåligt på en söndag för omväxlingens skull. Jag och älsklingen tog det bara lugnt igår. Kockade ihop lite mat, kollade film osv. Mys! :)

Jobbet ringde nyss så ikväll ska man jobba 16-21, vilket känns helt okej!

Har verkligen inget att skriva känner jag så det blir nog sängen igen. Slå på en film kanske?



Av Lena - 5 september 2008 23:00

Ja då har man nyss kommit hem. Först blev det tacos hemma hos Palle och  Emmelie, riktigt gott och uppskattat! Därefter drog vi till Härnösand för lite bowling. Min älskling kallar sig nu för bowlingkungen, vilket han egentligen har all rätt till. Palle och jag hade det lite tight där, men han lyckades kamma hem 2a platsen till slut.

Emmelie alias Bernt kom sist, vilket förvånade oss alla?! ;)

Nedå, du gjorde det riktigt bra gumman (moahah)


Har iaf varit en riktigt trevlig kväll och nu är det sängen som gäller. Jobbar 7-16 imorgon så man har inte så mycket val.



Ovido - Quiz & Flashcards