Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Veckans bästa dag..

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3

Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner honom till Sundsvall och tåget. Kommer bli tungt och många tårar kommer att rinna, även om han kommer komma hem så ofta han kan/får. Man är ju så van att vara uppe i varandra nu, och jag blir bara mer och mer kär i honom :) Det är som sagt i 14 månader som han ska bo på annat ort. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det blir en stor prövning, men jag tror verkligen att vi kommer klara det <3


Just nu sitter jag iaf här vid datorn och mina tankar går till min älskade vän Emmelie. Du vet att jag finns här gumman <3


Ne, nu måste jag springa ner till tvättstugan igen, jippie!

 
ANNONS
 
Emmelie

Emmelie

30 september 2008 20:41

Jag älskar dig.

http://emmelienilsson.bloggagratis.se

 
Julia

Julia

1 oktober 2008 16:43

TACK :D

http://jullaan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Av Lena - 28 september 2008 20:40

Tänkte börja med o berätta att mamma vann 10 000kr på bingon ikväll. Riktigt roligt och jag är glad för hennes skull.   Helgen då..        Åkte som sagt till Nora igår och hade världens mysigast kväll med Andreas. Vi åt god mat, tog det lugnt, bubbla...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se