Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Grattis mamma!

Av Lena - 28 september 2008 20:40

Tänkte börja med o berätta att mamma vann 10 000kr på bingon ikväll. Riktigt roligt och jag är glad för hennes skull.


Helgen då.. 


   

Åkte som sagt till Nora igår och hade världens mysigast kväll med Andreas. Vi åt god mat, tog det lugnt, bubblade, älsklingen tände en brasa, vi kollade på film osv. Hur mysigt som helst! :)

3 underbara månader..tycker om dig <3

*

Nu sitter jag här och tittar på ensam mamma söker. Dricker lite dricka och snaskar på lite godis. Sen blir det tre nya avsnitt av andra avenyn, ett perfekt sätt att avrunda kvällen på.

Morgondagen kommer bli rätt tung. Jobbar först 7-12 sen går jag ut och jobbar 16-21 igen. Där emellan tänkte jag försöka hinna med att städa här hemma och kanske tvätta lite om det finns nån tid..


Ne nu ska jag luta mig tillbaka och bara må gott..

Hoppas alla har haft en rolig helg :)

 
ANNONS
 
sandra

sandra

28 september 2008 21:19

Tack tack tjejen!:)

http://spetsen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

PetterSNYGGGG

28 september 2008 22:47

Jag måste erkänna att det känns lite jobbigt att det numera är du som får uppleva dessa myskvällar i nora. Förut var det jag som var förstavalet till bubbelpoolen och brasan hos gullegubben :/

 
Ingen bild

Din

29 september 2008 17:34

tre underbara månader älskling, och fler blir det, du och jag

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se