Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Stress stress..

Av Lena - 24 september 2008 19:23

Sitter på jobbet nu och får äntligen andas ut lite. Har varit riktigt stressigt fram tills nu, många larm osv. Längtar tills jag slutar 21.30, kan gå hem och krypa ner i soffan.

Igår åkte jag, Andreas och Emmelie till Sundsvall en sväng. Andreas skulle köpa skor till lumpen + hämta ut biljetterna så då följde jag och Emmelie med för att fördriva lite tid. Även för att träffa Elin såklart ;)

Väl framme i Sundsvall plockade vi upp Elin och åkte vidare för att käka på Max. Det var gottans! :)

Sen vart det till att säga hejdå till Elin igen innan vi åkte och handlade skor.

När vi var påväg hem från Sundsvall ringde Andreas mamma och vips var vi påväg hem till dom för att äta middag. Kul att träffa dom, skönt att ha med Emmelie på ett hörn ;) haha.

 På kvällen vart det mys/tv-tittarkväll hemma hos mig. Emmelie, Palle och Robin kom förbi och spenderade deras kväll med oss. Riktigt trevligt och mysigt :)


På lördag är det tydligen fest med jobbet men den bangar jag. Ska hem till Andreas då, bara ta det lugnt. Bubbelbad och lite vin än inplanerat så det kommer bli myys. 3 underbara månader med dig på söndag <3

Nu blir det en varm kopp choklad innan jag ska fortsätta jobba..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se