Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Lalalaa...

Av Lena - 22 september 2008 19:03

Sitter och väntar på att Andreas ska komma. Får se om vi åker till Mli o Palle sen och surrar av oss lite. Inte träffat dom på några dagar nu, dom är ju nästan som min andra familj ;)

Imorgon (om jag inte jobbar) ska jag nog följa med Andreas till Sundsvall en sväng. Han måste fixa tågbiljetterna tills han ska rycka in i lumpen osv. Tydligen måste det fixas i Sundsvall. Usch, känns så nära nu..vill ju inte att han ska åka...

Kommer bli tungt men samtidigt en prövning för oss..som jag vet kommer gå bra. Vi ska få det att funka! :)


Nä, jag ska nog ta o diska undan den lilla disk som är..


 
ANNONS
 
mallan

mallan

23 september 2008 20:09

ja den va alldeles perfekt ;) haha

http://malindahlberg.bloggagatis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se