Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Måndag

Av Lena - 22 september 2008 10:32

Då är det väl dags att kliva upp ur sängen snart antar jag. Måste plocka undan här lite snabbt så jag bara kan damma, dammsuga och torka golvet när jag kommer hem.

Ska ju som sagt till kommunhuset idag och fota ett sånt där störtlöjligt kort.  Men jag antar att jag ska försöka hyffsa till mig lite innan iaf, man ska ju trots allt vistas runt folk med det.

När det är klart får jag se vad som händer. Får se om Andreas kommer hit ikväll. Hoppas..


Och ja, jag är fortfarande lite trött och slut..?

Ne nu ska jag försöka göra nåt vettigt. Måste försöka bestämma mig för vad jag vill göra med mitt liv också. Här kan man inte vara kvar!

 
ANNONS
 
Maria

Maria

22 september 2008 18:59

Duktig du är som städar och håller på :) Hoppas allt är bra, saknar dig!

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se