Direktlänk till inlägg 21 september 2008

What´s wrong?

Av Lena - 21 september 2008 18:39

Känner mig fortfarande riktigt trött. Helt slut i kroppen. Skulle jag lägga mig igen skulle jag somna på två röda. Vet inte riktigt vad det är med mig. Emmelie tyckte jag skulle gå till läkaren, då jag typ sover jämt(har nästan inte ork till nåt annat), men jag avvaktar.


Sitter iaf här och väntar på att klockan ska bli 20.00 så jag får kika på andra avenyn som kör igång igen. Jisses vad jag har längtat efter den här dagen!

Försöker iaf få tag på nå folk i min omgivning men alla verkar vara spårlöst borta eller helt enkelt skita fullständigt i mig. Lilla jag som bara känner mig lite värdelös just nu. Allt känns hopplöst och självförtroendet är på topp.

Sen kan man väl inte bli annat än besviken på en viss person heller. Jag blir så less på att alltid ge och ge utan att få något tillbaka. Men visst jag förstår, du har det väl så mkt bättre nu.


Städat har jag inte heller gjort, jag har verkligen ingen ork. Ska väl ta tag i disken snart iaf. Resten får jag helt enkelt ta imorgon, det måste jag.

Näe, lite chokladpudding på det här så!


 Du & jag

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andreas

21 september 2008 22:55

du och jag älskling:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se