Direktlänk till inlägg 21 september 2008

TRÖTT!

Av Lena - 21 september 2008 12:43

Då har man varit hemma en liten stund. Hunnit äta lite lunch, lyssnat på musik osv. Är meningen att jag ska börja städa nu men det får bli senare. Tänker först o främst lägga mig o vila/sova en stund. Är grymt trött. Sov inte många timmar inatt. Ena stunden var det sms, andra stunden nån dåre som ringde hela tiden. Varför jag inte kom på tanken att slå av ljudet på telefonen är en bra fråga. Förmodligen för trött för det.

Sen letade man ett flertal gånger i sängen efter Andreas, men man insåg ju till slut att han inte fanns där. Det känns så tomt utan honom när man har vant sig vid att sova med han. Tur han kommer hit snart igen <3


Nä nu ska jag krypa ner under täcket och sova en stund. Det får man faktiskt göra mitt på dagen då det är söndag ;)

 
ANNONS
 
Emmelie

Emmelie

21 september 2008 13:29

Du är jämt trött gumman! ;) Kommer hem runt 4 idag.. Vi får höras nåt (:

http://emmelienilsson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se