Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Natti natti!

Av Lena - 20 september 2008 21:56

Då var man tillbaks i lägenheten och jag ska väl snart placera mig i sängen. Blir nog till att slå på en film också, om jag hittar nån bra.

Har iaf de senaste dagarna sett tre bra filmer. P.S I love you, Gone baby gone och Felon. Se dom! :)

Man lipar iaf som ett barn till P.S I love you..


Imorgon efter jobbet blir det raka spåret hem för att städa. Man kan tro att det varit krig här..saker överallt, och jag kan inte skylla på Andreas heller...

Tänkte först göra det, men då insåg jag att det endast var mina saker överallt..


Jaja, nog babblat. Sängen nästa...

Hoppas alla haft en bra lördag och fortsätter att ha det. Sov gott :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

älsklingen

21 september 2008 03:18

jaa mig ska du inte skylla på;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se