Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Lugn lördag

Av Lena - 20 september 2008 19:46

Sitter hemma i Frånö nu och tar det lugnt. Pappa ligger och snarkar, mamma står nere i köket och bakar bullar, Lina och Julia ritar. Själv har jag placerat mig här vid datorn efter att nyss har vaknat. Slocknade på mamma o pappas säng efter middagen. Hur skönt som helst! Och middagen var huur god som helst. Vitlökskroketter, sås, kotletter, sallad osv. Mums! :)

Var väl meningen att jag skulle hem till älsklingen ikväll men då jag måste upp o jobba kl 7 imorgonbitti så får det bli en annan gång. Blir lite jobbigt/svårt att ta sig från Nora till Kramfors den tiden på morgonen :P


Ne nu ska jag springa ner och sno lite bulldeg ;)


Tycker om min Andreas :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se