Alla inlägg under juli 2008

Av Lena - 11 juli 2008 12:25

Äntligen är det fredag. Som jag väntat på denna dag.

Efter jobbet idag ska man hem och duscha, käka och förhoppningsvis hinna ta en liten powernap innan sötisen kommer. Blir det mys hela kvällen, och ingen är gladare än jag :)


Sen vill jag bara nämna mina góa vänner Emmelie, Elin, Maria och Carro. Ni är helt enkelt bäst! <3


Nu blir det en tupplur i soffan. Tookigt lugnt på jobbet. Skönt ;)

Av Lena - 10 juli 2008 16:50

Ja, trötta dagar är precis vad det är nu för tiden. Jobbar, jobbar och åter jobbar. Sen när man kommer hem slocknar man som ett barn i nån timme sen är man vaken max två timmar innan man somnar för natten igen. Suck!

Grillkväll på Kramm igår som vanligt men jag hade verkligen ingen ork till att gå dit. Istället bäddade jag ner mig i soffan och slog på en film. Step up. Gillade den ja ;)


Annars då. Sitter i Frånö hemma hos mamma o pappa igen. Barnen är här och allt är mys. Åker dock tillbaks till lägenheten vid 18-tiden. Ryktas om att Jon ska komma till Kramfors ikväll så då ska jag väl hänga med tjejerna och han lite.

Imorgon är det äntligen fredag. Äntligen! Blire till o mysa med lill-plutten :)


Lördag äre den årliga grundsta-festen och ingen vill dit mer än jag! En stor suck för att jag jobbar 16.30-21.30 då, och är pank på allt det. Jaja, det löser sig nog ;)


Fick även en höra en riktigt tråkig sak idag. Uscha. Mina tankar går speciellt till 2 personer, men självklart till alla andra anhöriga också.

Vila i frid!


Nej nu ska jag snoka runt lite på nätet sen umgås lite med barnen. Sköt om er!




Av Lena - 8 juli 2008 18:45

Här kommer några bilder från Gatufesten. Fler finns på facebook och ännu fler kommer finnas på bilddagboken. Har inte fått bilderna från Carro än heller.


Enjoy!

Av Lena - 8 juli 2008 16:00

Sitter hemma i Frånö nu igen. Imorse kom mamma och pappa in till mig, hjälpte mig att få upp det sista i lägenheten. Sedan följde jag med dom till Frånö. Mysig sådär när det är sol ute och Mia är hemma.

Följde med mamma en sväng till mormor, min älskade mormor. Sen vart det dollarstore och därefter hemköp. Fick en kaffebryggare, muggar osv av mamma. Tack! :)


Blir även grillat här hemma ikväll. Var längesen nu. Ska bli riktigt mysigt. Men man saknar ju lill-plutten också..


Näe nu ska jag styra upp lite bilder tänkte jag, som jag sagt ett tag att jag ska göra..

Puss!


Av Lena - 7 juli 2008 23:20

Ringde mamma nu ikväll och sa att jag var sugen på att komma hem en sväng. Sagt och gjort så kom hon och hämtade mig. Mamma o pappas hus är ändå mitt bästa hem! Helt klart! Slipper man diska ;)


Har fortfarande ingen ork att dra dagarna nere i Sundsvall för er, men jag tänkte bjuda på bilder. På facebook närmare sagt.

Här på bloggen kanske några dyker upp imorgon men på facebook ska nu en massa bilder laddas upp. Deeni ;)

Och då har jag inte ens fått bilderna av Carro än...

Men ah, jag säger då det..se och NJUT! För hela helgen var så otroligt jävla underbar! Nästa år mina vänner..can't wait!




Av Lena - 6 juli 2008 14:24

Var ett bra tag sen jag skrev något här på bloggen. Har varken funnits tid eller lust.

De senaste dagarna har jag iaf spenderat i Sundsvall tillsammans med mina flickor. Vi har en en helt sjukt roligt helg, som aldrig kommer glömmas.

Vi har haft världens roligaste och skönaste grannar, umgått med gamla som nya vänner osv osv. Allt har varit oslagbart. Dagen i parken med Johan, Grimsen, Mackan, Isak, Ola osv..ja det var en helt underbar dag! Skulle lätt kunnat stanna o festat nån dag till. För jag har faktiskt inte varit bakis en enda dag, helt sjukt! Sköntdock ;)

Ja allt har som sagt varit hur bra som helst. Vissa saker o ting verkar till o med ljusna upp lite..känns skönt på nåt vis ändå! :)


Näe, en riktig uppdatering om alla dagar och en massa bilder kommer senare. Måste surra och friska upp minnet med alla först ;)

Ovido - Quiz & Flashcards