Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Helgen över och ny vecka igen..

Av Lena - 30 juni 2008 22:31

Snart är även denna måndag över och det tackar jag för. Verkligen varit en helvetes dag på jobbet. Hur fan kan man ge en laktoskärring mjukglass? Det är ju för fan bara mjölk. Självklart vare jag som skulle ta reda på skiten efteråt. Sånna här gånger blir jag bara föör arg! Nu jobbar jag 7-16 tisdag, onsdag och torsdag..sen bär det av till sundsvall på gatufesten med tjejerna. Hotellrum på Ibis sedan länge tillbaks och jag känner på mig att det kommer bli den bästa gatufesten någonsin!


Helgen som varit spenderades mestadels med Andreas, Emmelie och Palle..men även Maria, Robin och Elin slinker in på några hörn.


Fredag var jag i lägenheten och höll på lite. Hämtade Emmelie och Elin i Bollsta och vart nästan ihjälskrämd av Robin. Vid 00-slaget kom Andreas, mys! Fick man höra en massa historier från Ayia napa halva natten innan man somnade. Pojken var inte ens bakis efter en veckas festande, helt sjukt!


Lördag åkte jag, Andreas, Emmelie och Palle till Sundsvall för att shoppa lite. Var väl mest jag och Palle som shoppade till lägenheterna men det var trevligt med extra sällskap. På kvällen vart det film för oss alla hemma hos Palle, även Elin kom. Trevligt trevligt! Emmelie och jag somnade visst i varandras armar i en timme ungefär innan vi åkte hem igen och sov.


Söndag vaknade man, tröttare än tröttast. En sväng på punkten osv. Sen 16.45 började man jobba. När man kom hem så kom Robban över för att se fotbollen. Maria kom när hon hade slutat jobbet så vi satt mest o surrade.

 När de hade gått hem hade man väldigt svårt med att somna. Första natten själv i lägenheten och det kändes tomt, så idag har man varit lite halvseg!

Men helgen var iaf mysig och riktigt lugn.  Skönt med en lugn helg måste jag säga..eller?


Näe nu ska man ta o hoppa ner i sängen..börjar jobba 7 imorgonbitti. Har en känsla av att jag kommer försova mig imorgon och att jag kommer få springa till jobbet..



Sov gott!

Puss:)

 
 
Säändra

Säändra

1 juli 2008 00:19

Du kan vara helt lugn. Klart jag ska ner. Men det blir nog bara en dag för mig!:) Du ska köra en tre dagars förstår jag?;)

http://spetsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Ovido - Quiz & Flashcards