Alla inlägg under april 2008

Av Lena - 8 april 2008 20:26

Sitter just nu som Emmelie..Maria håller på att baka in Emmelie i en stor bulle som Larsson ska få att bita i, för det tycker ju han om ;)


Annars gick de bra på jobbet. Har inte så mkt att skriva. Var o kollade på en lägenhet idag. Etta med kokvrå. Men faktiskt riktigt fin, fastnade direkt faktiskt! Så det blir nog en flytt snart :)


Vår kära vän Maria Burén har nu även skaffat blogg, efter mkt tjat o gnat från oss. Ta en titt här! :)


Av Lena - 8 april 2008 10:40

..här trodde man att våren var kommen och att sommaren var riktigt nära, men icke! Nu är vägarna täckt igen och mitt humör är inte det allra bästa.

Suck.


Igår var vi iaf ett gäng hos Emmelie och spelade spel. Fippe kom först, och fick oss skratta hela kvällen från att han satt foten innanför dörren tills han gick. Han är ju störtskön grabben! :)

Sen kom iaf Larsson och vi spelade *med andra ord*. Emmelie o Larsson vann helt rättvist. Jag, Carro o Fippe tog sen andra platsen (tack vare mig) ;)..nedå. Men Filippo mobbade mig hela kvällen i princip, men vem var bäst av oss egentligen? Mm, just de ;)


Sen dök iaf Danne o Nicke upp också och vi spelade *kampen mellan man och kvinna*. Vi tjejer vann ju såklart, vad annars? ;)

Var iaf en riktigt trevlig kväll och det var längesen man skrattade så mkt en måndagkväll :)


Sitter på jobbet nu. Ska strax bege mig ut igen. Efter jobbet ska jag möta upp Maria. Träningen är inställd ikväll. Känns lite surt faktiskt.


Nee...tillbaks till jobbet..

Av Lena - 7 april 2008 18:08

.för fullt inför att krossa grabbarna i spelet ;)

Ska väl spela lite *Med andra ord* först tills Danne o Nicke kommer. Chrille fick se hur han gjorde som.

Så det blir vi tjejer, Larsson, Fippe, Danne o Nicke iaf. Kanske Pelle?

Kommer bli riktigt skoj iaf. Kul o hitta på nåt en vardagkväll såhär. Är ju så lätt hänt att man bara sitter och ugglar framför tv'n eller datorskärmen jämt.

Larsson skulle kanske ta med sig filmen från festen hos Chrille också. Nu när man sett den en gång så äre nog inte så farligt. Bara kul o se den nu tror jag :)

Ska bli kul o få höra om Filippos historia om akuten igår också. Ryktas om att pojken var lite vilse ;) Tur de inte var nån fara med armen iaf :)


Näe nu ska jag invänta mamma o sen åka in till tjejen. ..


Av Lena - 7 april 2008 16:46

Man blir riktigt nere när man tittar ut genom fönstret. Usch fy blä!

Imorse vart jag o Emmelie väckt av att Elin ringde, vilket var en jäkla tur. Annars hade Emmelie missat sitt möte med chefen, och det hade nog inte varit ett så bra första intryck ;)

Efter hennes möte traskade vi iaf bort på Krambo. Imorgon ska jag gå kolla på en lägenhet på Strandgatan. Sen nån annan dag ska jag kolla på en annan där. Blir ju en etta, men kan hända att det blir med kokvrå, men vad gör det egentligen. Blir nog super! Får nog mer privatliv än om man tar en lägenhet på Bruket iaf :P

Även om jag diggar folket där uppe till tusen :)

Om det blir flytt så blire iaf den första juni, så då hinner jag samla på mig lite saker.

Fick även ett samtal om ett nytt jobb i sommar. Skulle vara kul o testa på nåt nytt, även om det bara rör sig om 5v. Slipper man gamlingarna och man har en ny erfarenhet. Är iaf ett kontorsjobb typ. Ringa o boka transporter osv, sköta massa via datorn osv. Bra betalt, huvudsaken ;)


Ikväll ska jag till Emmelie o spela lite spel. Jag o Emmelie styrde ju ihop de där igårkväll vi, utan o tänka typ. Så det blir väl vi två, elin, carro, larsson, fippe..sen skulle danne komma vid 21-tiden när han tränat klart. Slängde nyss iväg ett sms till Chrille också om det hela, han o Nicke jobbar ju men får väl se om de dyker upp när de slutat. Kul om man är många.

Ska iaf spela *Kampen mellan man och kvinna*..så det lär ju bli en jäkla kamp ;)


Näe nu ska jag luta mig bakåt o slå på ett avsnitt av Andra avenyn :)


Tjo!

Av Lena - 6 april 2008 23:10

Igår åkte jag, Emmelie, Carro och Maria till Sandra o Malin för att kolla in deras hus. Och jag säger då det, shit vad bra dom kommer få det där. Hur fint som helst! :) Vart lite rädd först dock att det var huset bredvid, men som tur var så var det inte det ;)

Vi hade iaf med oss tårta som vi tryckte i oss medan vi satt o surra på. Vart en hel del historier om vågra gamla fyllor..eller gamla o gamla ;)

Vi är iaf ett klockrent stört gäng! :)

Sen bar det iväg till Bruket. Spelade "med andra ord" hos Danne. Jag, Emmelie, Nicke, Carro, Malin, Linda, och självklart Danne då. Riktigt trevligt! En perfekt nykter lördag måste jag säga.


Idag vaknade man upp och mådde prima, såå skönt! Satt igång med lite städning av rummet, men oj vilket projekt det där. Måste fortsätta imorgon. Nu ikväll åkte iaf jag, Emmelie o Elin till Sandra o Malin igen. Surrade, drack kaffe och hade det trevligt. Hjälte även tjejerna med att skruva ihop lite stolar såklart :)


Nu sitter man hos Emmelie o degar. Tänkte gå in på Krambo imorgon så då passade det bra att sova här. Är less på att bo hemma nu, så får väl se. En etta eller en trea med Emmelie ;)



Nä nu ska jag krypa ner under täcket o sova..såå trött.

Hoppas alla haft en kanonhelg!

Gnatt

Av Lena - 5 april 2008 16:39
Av Lena - 5 april 2008 16:15

Oj så roligt det var att jobba idag. Vården är väl inte så speciellt kul, men trore eller ej..idag vare kul :)

Och den 25 äre tydligen personalfest, och tydligen ska dom ha med mig. Så ja, jag får väl bjú på mig o hänga på gamlingarna på partaj..blir nog kul ;)


Efter jobbet mötte jag upp Emmelie på hallen för att simma o basta lite innan bubbeln. Självklart skulle Kramfors snyggaste grabb vara där just då. Ingen aning om vem grabben är, om han är härifrån, eller nåt...men min blivande man ska han allt bli ;)

Emmelie fick sig ett gott skratt i bassängen när jag simmade och vände mig om. Denna snygging drog på ett leende mot mig, mot MIG, och jag tvärdog. Höll seriöst på drunkna..pinsamt nog. Hela jag smälte. Och som pricken över i:et råkade Emmelie sparka mig i huvudet, så då drunknade jag ännu mer..

Men sen fick vi syn på en till grabb..fattar inte vart de kommer ifrån. Men det ska vi ta reda på..smo:are kanske?

Kroppar man kan dö för iaf ;)

Maria o Carro kom iaf sen och vi hade en riktigt mysig bubbel-stund :)


Näe nu ska jag gå ner o ta på mig lite smink innan jag ska åka in till stan. Blir nog en sväng till Sandra o Malin sen också, kolla in huset :)


Ja här kommer en bild på mig o Emmelie från dagens bubbling. The naked truth ...



Av Lena - 5 april 2008 08:50

Har iofs redan varit vaken i lite mer än 2 timmar, men lyckligt lottade människor ligger ju fortfarande kvar i sängen och sover. Oj så skönt det lät.. sova. Men jag är faktiskt inte så trött egentligen, med tanke på när jag somnade inatt :P


Tog med mig Emmelies kamera hem igår för att se om jag kunde få in bilderna på datorn. Och det fick jag! Oj, vad jag skrattade. Helt galet vilka bilder. Från olika tillfällen..festen i Frånö, påskfesten hos Sandra..jaa, de säger väl allt ;) Lägger väl upp några under dagen..men kan säga att bilderna talar sitt tydliga språk om att alla var rund under fötterna ;)


Just nu längtar jag som nå took tills jag slutar. Ska bli så skönt att få sätta sig i bubbeln och bara luta sig tillbaka med flickorna. Lite bastu också..fast inte så länge då jag är halvdöd efter 10 min :P

Sen får man väl se hur det går för Emmelie på det djupa..kanske får rycka in som badvakt lite ;P

 Ikväll får jag se vad som händer. Är iaf helt bestämd på att det inte blir en endaste droppe alkohol. Nej usch fy vad less jag är på o festa nu..


Nee..back to work!

Skapa flashcards