Alla inlägg under april 2008

Av Lena - 22 april 2008 14:49

..vad jävulskt less jag är!



Av Lena - 21 april 2008 10:55

Då vare klart! Fika runt 12-tiden, sen ska jag vara hos läkaren 14.30

Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Skönt att vara ledig iaf. Behövs verkligen efter denna helg. Och det suger verkligen att vara bakis idag också. Fattar inte hur det går till. För så jäkla packad var jag ju inte. Var ju i princip nykter på slutet..tyckte jag iaf?

 Nej nu ska jag ta o klä på mig och försöka sminka bort svullnaden runt ögonen.




Bullshit!

Av Lena - 21 april 2008 10:02

Helgen har varit huur bra som helst! Perfekt sätt att fira min 20års-dag på!

Matchen i lördags vann vi med 2-1 över Hsk. Jag fick dock kliva av efter ca 25min, då något hände med mitt knä. Kan fortfarande inte räta ut benet, så jag ska snart ta mig ur sängen och ringa till läkaren. Lika bra att kolla upp det riktigt!

Efter matchen ringde Emmelie. Hon hade fixat förfest hos Jenny och undrade om jag ville åka dit innan Solle. Sagt och gjort. När jag kom hem gjorde jag mig iordning för att sedan åka upp på bruket. Vart strul med skjutsen till Solle, så vid 19.30 skjutsade Jocke och Nicke oss.

Sen vart det nån skum förfest innan kvällen avslutades på Impuls.

Jag, Emmelie och Sandra lyckades ragga skjuts hem med Marcus N. Verkligen supersnällt att vi/JAG(!!) fick åka. Vet ju att vi inte har perfekta "historien" bakom oss. Ali bjöd på pizza, godaste pizzan jag ätit tror jag. Mums!

I bilen på vägen hem somnade jag som ett litet barn på Emmelies axel. Tröttare än tröttast! Hade iaf én jättetrevlig kväll och det var roligt att testa nåt nytt uteställe. Anledningen till att vi fick för oss att åka till Solle var att gladan körde 30+, och Ali lovade oss att vi garanterat skulle komma in, även om det var fullsatt.

Hur som helst. En lyckad kväll, och ett stort plus var ju att Mallan o Sandra var där. Även Bettan! Kanonkväll :) Tack tack!


Igår ringde Maria o väckte mig 9.30 En timme senare åkte vi o kollade på fotbollen. Där vi roade oss en hel del. Sen att jag var dyngbakis med svullna ögon-(enligt Maria)..var en annan sak.


Nu är det bara att samla nya krafter och ladda inför kommande helg. Personalfest på fredag, fira Carro som fyller 18 på lördag. Kommer bli great! Sen äre inte länge kvar till sista april nu heller;)


Nu ska jag ringa o höra om gullisen vill ta en fika med mig i det fina vädret idag. Har dock inte kollat ut än. Litar på Emmelies blogg om att det är fint väder nu :P

Av Lena - 19 april 2008 09:55

Min 20-års dag blev helt oförglömlig. Tårta hela dagen i omgångar, jättefina presenter och mycket skratt. Fick en massa saker tills jag ska flytta. Bland annat en micro, massa pengar, massa presentkort på olika inredningsbutiker osv. Huur bra som helst!

Och presenten från tjejerna diggar jag verkligen. Mitt bland alla flyttprylar så fick jag ett presentkort(inte vilket kort som helst heller, eller va sägeru jocke? haha) på make-up store. Verkligen vad jag ville ha, och behöver. För pengar till det kommer inte finnas på ett tag nu när jag flyttar. Och att jag går sminklös vill ni nog inte uppleva.


På kvällen blev det tacobuffé med tjejerna. Emmelie , Carro , Maria , Elin , Sandra och Malin kom för att fira mig. Dom är för söt! Hur kul som helst att Sandra och Malin var med! Alla ni tjejer gjorde kvällen till en perfekt nykter? kväll. Fick ju även bjuda på lite skönsång som sagt med Sam Younis. Har inte sån värst ångest över det hela idag, mest en kul grej. Folket överlevde iaf;)


Sen vart det en sväng upp till Carro o Nicke, och efter det ner på träffen där bruket befann sig. Jag satt dock med mest med mina flickor o drygade på. Emmelie min gullis kom även med massa bra information till. Hur bra som helst, nu vet jag! Hon är för bra min Emmelie!! :)

Lustiga är bara ...varför bli sur på mig? Stå för fan för det du gör/gjort istället..

...hatar när folk ska ljuga, speciellt du..


Senare traskade vi bort till Emmelie för efterblås. Palle skulle ha djupt samtal med mig på vägen dit. Vet dock inte om han fick ur mig så mkt information gällande de där..finns ju inte så mkt att säga :P

Imorse vaknade jag..lite ont i skallen men det har typ gått över nu. Det här ska nog gå bra.

Så nu ska jag ta o svida om till andra kläder, och sen packa fotbollsväskan.

Ikväll blire Sollefteå på nåt sätt..annars får vi lösa det på nåt annat sätt

Bilder från gårdagen kommer senare..kameran glömde jag i Malins bil ;)


Tjoho!

Av Lena - 19 april 2008 02:26

..hos Emmelie just nu. Tidigare ikväll vart det som sagt tacobuffé på Kramm och jag sjöng solo inför folket. Något jag nog inte kommer vilja bli påmind om imorgon.

Födelsedagen var iaf helt kanon. Men när den tog slut vid 12-slaget dog väl det mesta ut.

Nu ska jag snart lägga mig o sova bland Emmelies madrasser. Match imorgon..då jävlar! Sen på kvällen blire nog Solle för mig o Emmelie :) Ska bli kul o ösa med gumman min!

Aja..

 Vissa verkar inte veta vad medkänsla är?

Men jag orkar faktiskt inte bry mig ett skit. Men nu vet jag iaf det i fortsättningen.


Näe, nu ska jag sova och ladda inför morgondagen. Längtas som nå took till kvällen :)


Puss

Av Lena - 18 april 2008 11:52

Ja idag fyller jag som sagt 20år då. Har lämnat tonåren och är nu en gamm-hagga enligt Carro o Maria ;)

Känner mig dock riktigt gammal nu? Har ju haft lite ångest inför den här dagen. Man har ju inte gjort så mkt med sitt liv. Men ah, jag trivs med allt som det är just nu så det får duga :)


Under natten/morgonen har sms'en och samtalen rullat på ett löpande band. Man har då världens mest omtänkssamma människor runt omkring sig. Ni är guld värda!

Min sovmorgon blev dock förstörd men det gör inget ;)


Vid 16-tiden kommer bror m. familj och syster m. familj hit iaf. Mysigt o krama om småbarna igen. Längesen nu! Sen lär det väl dyka upp fler också men de får allt skynda sig så jag ska infinna mig på Kramm 18.00 där tjejerna ska fira mig med lite tacobuffé o trubadur ;)

Kommer bli hur nice som helst :) Har match imorgon, därav ingen utgång ikväll..tar den imorgon istället. Men det kan nog hända att en cider till maten slinker ner iaf ;)


Näe nu ska jag ta o sätta lite fart här. Ska väl möta upp Emmelie o Carro på stan, sen blire väl en sväng in på systemet också!


Trevlig helg! :)

Av Lena - 18 april 2008 09:01

Min och Danne´s dag idag då

Av Lena - 17 april 2008 21:06

..så får jag åka hem o slappa, ska bli skönt :)

Har dock haft mycket ledig tid ikväll..är en snabbt arbetande kvinna ;)


På lunch/middagen vart det en sallad på punkten..flickorna gjorde mig sällskap. Trevligt.

De hade även varit och bokat bort på Kramm tills imorgonkväll..kommer bli riktigt trevligt!


Annars har jag blivit stoppad av polisen två gånger idag. Samma poliser dessutom, fast på två olika ställen. Lite irriterande men det var bara att blåsa :P


Näe nu ska jag snoka runt lite här på nätet..tjoho!

Ovido - Quiz & Flashcards