Alla inlägg under mars 2008

Av Lena - 13 mars 2008 21:54

Vad håller ni på med Modo? Blir så irriterad..

Emmelie har dock annat i skallen. Hon såg en fördel med att målisen skada sig. Zacke får nämnligen stå, och enligt henne är han het ;) haha!


Gick bra att jobba ikväll. Tog datorn med o kikade på film när jag hade lagt dom för natten. Tiden gick betydligt fortare. Det som känns segt nu är att jag ska upp o jobba imorgon igen. Börjar 07.45 =/

Men jag ser det positivt. Sen är jag ledig hela helgen..ska bli såå skönt!

Och nu ska ja sova, i min renbäddade säng! :)


Eller en film först kanske?

Aja, gnatt!

Av Lena - 13 mars 2008 15:51

Kan man ha mer flyt? Vår match på lördag är inställd. Iiih :)

Ja vart helt galen och överlycklig när pappa sa det :D

Medan pappa sa; "ja det är bra att du tar fotbollen på så stort allvar Lena" haha ;)

Av Lena - 13 mars 2008 14:47

Helvete vad kläder man samlar på sig och aldrig använder..

Klädinsamlingen nästa..

Av Lena - 13 mars 2008 14:37

Av Lena - 13 mars 2008 13:03

Just nu är jag nog världens klantigaste. Varför kan jag inte säga. På lördag kan ni få veta..

Mötet gick bra idag iaf. Ska fortsätta jobba ett tag till, men fick bort helgerna. Har ju så mycket fotboll framöver.

Vart en solning på soloteket också. Härligt, men grymt varmt. Knappt att man kan stå på benen när man ska gå ut därifrån :P


Nej nu ska jag riva ut allt ur garderoben och sortera bort en massa skit man inte använder. Fast det kommer ju bli att man sparar massa ändå. Man tänker ju alltid.."kan va bra o ha nån gång" osv osv. Fast i själva verket ligger det bara på fyllan o tar plats :P


Näe nu ska jag sätta lite fart här..

tjo:)

Av Lena - 12 mars 2008 22:51

..ska strax ta tag i alla kläder som ligger på golvet innan jag går o lägger mig. Har typ inga rena kläder, så jag tror det är på tiden ;)


Annars då. Utåt kanske folk ser mig som den självsäkra tjejen med det där extra självförtroendet. Jag är inte den som låter mig ses som den svaga.

En gång i tiden hade jag nog lite självförtroende iaf. Jag hade tron på mig själv, och jag hade tron på andra. Jag kunde lita på personer.

Men sen kom den dagen då de personer, som jag i flera år, litat på mest av alla svek mig. Gick bakom min rygg. Ja där försvann mitt självförtroende kan man säga. Hade en väldigt jobbig tid, men vem kunde ana det. Försökte ta mig igenom dagarna, vilket var väldigt tungt. Jag deppade ihop.


Men tack vare underbara lagkamrater och vänner så tog jag mig upp igen.

Jag mår bättre än på länge, och jag ser fördelar med det som hände. Visst, det var tråkigt, men det sägs ju att efter regn så kommer solsken. Och så var nu fallet. Hade inte detta hänt hade jag nog aldrig träffat Maria, Carro, Emmelie och Elin. Flickorna som idag gör mitt liv underbart. Och utöver dom har jag lärt känna så otroligt många nya människor, som verkligen är helt amazing. Man kan verkligen dra för snabba slutsatser om människor man inte känner. Det har jag verkligen lärt mig nu.


Men det som hände har ändå satt sina spår. Jag har nog fortfarande ingen tro på mig själv, det fick jag höra idag. Sen har osäkerheten gjort att även om jag vet att jag kan lita på folk så har jag svårt för det. Jag inbillar mig saker hela tiden, blir rädd för saker osv osv. Jag blir paranoid.

 Men jag ber om ursäkt för om du fått stå ut med mitt "jobbiga jag". Jag försöker bättra mig för varje dag, men det är inte så lätt.



Oj, nu blev det verkligen lite depp-talk. Men jag kände att det behövdes. Vet inte varför jag känner mig nere idag. Konstig.

Kanske är brist på boy-love som Emmelie sa, haha;)


Ne nu måste jag sätta fart här..


Av Lena - 12 mars 2008 22:13

Torsdag imorgon. Shit vad veckorna rinner iväg. Maria fyller 19år på fredag, så då ska vi dit på kalas! Sen på lördag fyller Emmelie 20. Blir att jag får fira henne på lördagkväll, då jag har match i Husum på dagen. Oj så skoj det ska bli o möta Hägglunds. En vinst känns närmare på nå vis än mot Själevad ;)

Har nyss ätit nudlar. Börjar bli min standard-måltid varje dag nästan känns det som. Ska kila ner o fortsätta kolla på Fråga Olle nu tänkte jag.

Ska på möte imorgon o9.oo Lite segt att min sovmorgon försvinner, men jag har ju haft några rejäla nu på senaste så jag får bita ihop.

Min telefon kom inte idag heller. Suck. Hoppas, hoppas att det kommer imorgon. Håll tummarna :)


Ne, soffan nu...


Ovido - Quiz & Flashcards