Alla inlägg under mars 2008

Av Lena - 19 mars 2008 11:08

Ja igår vart det hockey hemma hos Carro & Nicke. Modo spelade bedrövligt, och precis som Tobbe sa så kommer man nog ligga lågt med att nämna att man håller på Modo.

Men grattis till Timrå, och se till o vinn skiten nu..när ni lix skulle krossa Modo.


Läste Sandra´s blogg nyss och insåg att jag kanske borde kolla upp systemets öppettider under påskhelgen så jag inte sätter mig själv i en jäkla knipa. De har iaf öppet precis som jag trodde, så det är nog lugnt.

Är väl inte så sugen på fest just nu, men när helgen kommer så vet man aldrig. Är ju ändå påsk och många kommer hem. Vet inte riktigt vart festen är heller? Kanske blir en lugn helg för alla också? Men det tvivlar jag på ;)


Jag och tjejerna har även små planer på att grilla o pimpla lite nån dag i helgen. Man har ju trots allt inte gjort det på hela vinterna, bedrövligt :P

Så får väl se, verkar som om fler är på vårat förslag nu också så det kan nog bli en härlig o mysig dag :)


Pratade med Johan igår också. Han kanske kommer hem, för att stanna dessutom. Stackarn är less på böckerna och det förstår jag. Hade jag börjat plugga direkt efter studenten hade jag vart less direkt när nollningen var över ;) haha! Ja ni hör ni, alkisen nr 1...bedrövligt.

Nerå, men inte mig emot om pojken kommer hem. Tvärtemot, blir så kul :)


Nej nu ska jag ta o klä på mig. Jobbar 13-21 idag. Vilken härlig onsdag va?

Är iaf ledig fre-lö-sö. Nice nice!



Av Lena - 18 mars 2008 21:57

Vilket jävla skämt Modo. Helt värdelöst.

Sitter man här, helt nedstämd..

Sen vet man nån som lär sitta med fetaste hångflinet nu :P

Irriterande haha :D

Av Lena - 17 mars 2008 23:24

Modo vann ikväll och det känns helt underbart! Speciellt då man vart nermobbad av en viss timrå´it i lördags ;)

Nicke fixade o donade på så vi kunde se matchen. Hur bra som helst!


Annars så har jag nyss haft ett långt samtal i telefon med min syster. Hon ringde för o höra hur min helg var. Som vanligt var hon inte ett dugg förvånad. Därför borde man kanske börja trappa ner på festandet?

Och jag är väl inte själv så förvånad heller.

Än en gång gav hon mig iaf rådet att ge fan i allt o lägga ner. Att den här långa historien till slut kommer sluta i en jävla katastrof annars.

Innerst inne vet jag nog att hon har så jävla rätt. Jag kommer falla sönder totalt den dagen det händer. Hur mkt jag än förnekar det. Så nu måste jag ta tag i det här. Nu blire nåt av saken eller läggs det ner helt enkelt!


Näe nu kom mamma o pappa hem från hockeyn. Ska väl traska ner o höra mammas version om matchen. Kan bli roligt ;)


Gnatt

Av Lena - 17 mars 2008 18:33

Efter jobbet traskade jag bort till Emmelie o Carro. Men jag o Emmelie begav oss rätt snabbt hem till Emmelie för att laga lite käk. Fick bli pyttipanna. Gottans! :)

Mor o far är o ska kolla på Modo-matchen ikväll så jag är fast här inne i Kramfors, om jag inte vill gå hem dvs :P

Sitter iaf här i Emmelies lägenhet nu..i min ensamhet. Hon drog iväg med Carro o Nicke. Nicke skulle jobba lite, och tjejerna skulle sola. När de kommer tillbaks ska vi till Hanna o Emil o kolla på hockeyn...

Näe nu orkar jag inte skriva nå mer..

Diska lite åt tjejen kanske? Blir hon nog glad :)


Tjo

Av Lena - 17 mars 2008 11:48

Av Lena - 17 mars 2008 11:00

..jäklar vad tiden går fort när man mår som en prinsessa..

Veckorna rullar på fort, tack vare myskvällarna med mina flickor. Helgerna springer iväg, och kunde inte bli bli bättre. Fast skulle gärna slippa va bakis på söndagarna (och i det här fallet) måndagarna.

Fast vi får väl vad vi förtjänar?


Ja, ny vecka är det iaf nu. Idag börjar jag jobba kl ett. Sen ikväll blire väl nån film eller nåt.

Helgen då. Ja, vad gjorde jag i helgen?

Jag tar det dag för dag, enklast så.


Fredag

Jobbade först 8-13. Sen hem, sov två timmar. Sen snabbt iväg till Nyland för att gratta Maria som fyllde 19år. Sen när klockan började ticka iväg var det dags att dra sig tillbaks mot Kramfors. Emmelie o Carro fick göra mig sällskap. In på hemköp en snabbis. Panik när man kollade på klockan. Aja. Vart snabbt upp på bruket för att hämta Larsson o Chrille. Sen iväg till Jocke där jag lämnade av dom o tjejerna. Själv skulle man ju börja jobba natt 20.45 Snabbt hem, på med mysbrallorna o sen iväg igen.

Natten var det värsta jag varit med om. Sov inte en endaste sekund.


Lördag

Hemma vid 08.00 Dök direkt ner i sängen och sov till 12.00 Sen snabbt på med kläderna och in på systemet med pappa. Sen direkt upp till Emmelie för att fira henne. Hon lämnade ju tonåren den tjejen.

Efter nån timme där drog jag mig hemöver. In i duschen, rota i garderoben osv osv.

18.30 ungefär drog jag mig upp till Frånö folkets hus. Festen kunde börja, och likaså jag. Vinflaskorna och ciderna rann fort och osäkert ner.

Hade rikigt roligt hela kvällen. Finns några minnesluckor, men sånt som händer.

När vi kände oss nöjda på festen drog vi oss in mot stan. Sylos väntade. Men inte fick jag min kebabrulle inte. Nej, bilen ändrade riktning och den överfulla bilen hamnade hos Chrille på nån slags efterfest.

Fick mig en heel del skratt tack vare Källman o Mutte. Källman-allmänt lustig o rolig medan Mutte var sig själv- störd! :P

Trots tröttheten efter att ha jobbat natt så klarade jag mig från att däcka i ett hörn på golvet, eller vid ett bord. Istället lyckades jag pinsamt nog somna/däcka i en soffa :P


Söndag

Vaknar upp med en baksmälla som inte fanns av denna värld. Huvudvärk och ingen alvedon, illamående.. Jippie!

Pappa ringer o undrar om jag inte ska med o kolla på Lina's (syrrans dotter) brottningstävling. Ville bara dö. Aldrig!!

Väl hemma så fastnar jag med klacken i bron och stuper in genom ytterdörren? Ja, mina föräldrar fick sig ett gott skratt. Själv vart jag bara sur, irriterad och gick raka vägen upp till sängen. Där jag somnade på två röda. Vaknade 17.40 Kände mig som en sophög. Så det blev duschen o sen in till Emmelie för o skvallra med tjejerna om kvällen.


Nu är det iaf måndag, och jag är fortfarande bakis. Sjukt!

Men jag får stå ut. Jag tror faktiskt det är värt det. Helgen var kanon, precis som alla andra.


Näe nu blire duschen. Tjo!

Av Lena - 15 mars 2008 15:15

Började som sagt att jobba 20.45 igår, och slutade 08.00 imorse. Det var den värsta natten jag någonsin varit med om. Sov inte en endaste blund. Fanns inte tid till detta då gubben vaknade var 10 min och ville ha hjälp med något. Och imorse när man skulle hem vart man ju såklart pigg, den såkallade andra andningen. Men väl hemma somnade jag på två röda ändå. Blev väckt 12.00 och klädde snabbt på mig för att dra på systemet med far. Sen direkt till Emmelie för o fira henne. 20 år nu, inte illa ;)

Nyss kommit hem från henne iaf, och är riktigt riktigt trött. Hann ju knappt sova igår då jag var till Nyland och firade Maria. När vi kom till Kramfors plockade vi upp Chrille o Larsson, för att skjutsa dom o tjejerna till Jocke innan jag skulle iväg jobba.


Ikväll blire riktigt partaj. Laddade upp rejält från systemet och nu äre duschen som gäller. Finns ingen tid till att sova. Lär väl somna på två röda ikväll, på typ golvet eller hängandes över ett bord :P

En sak är iaf säkert, jag måste ha en kebabrulle ikväll. Ett måste!

Tror det blir en riktigt dunderkväll iaf. Alla är sjukt sugna och på, så det kommer bli great :D


Hoppas Modo skärper till sig ikväll också..vinst är ett måste!

 Ne nu jäklar ska ja köra igång!



Hörde jag SKÅL?!

Av Lena - 14 mars 2008 14:03

Har redan jobbat 8-13 idag, och nu vare meningen att man skulle vara ledig resten av helgen. Men icke, ändrade planer. Ikväll måste man ut o jobba natt. Men jag får se det positiva, det blir bra med pengar.


Annars så är det ju en väldigt speciell dag idag. Det är ju Marias dag idag. 19 år! Ska till henne innan jobbet ikväll o gratta ´na. Så jag måste väl sova en stund nu antar ja? För imorgon när man slutar kl 8 hinner man inte sova många timmar inte. Nejnej, då ska ja fira Emmelie. Och på kvällen blire partaj. Så bli inte förvånad om du hittar mig sovandes i nåt hörn imorgonkväll :P


Nej...två timmars sömn väntar..


puss

Skapa flashcards