Alla inlägg under mars 2008

Av Lena - 24 mars 2008 16:03

Jag är nog världens största klant. Världens störta "strul-pelle". Jag tappar allt i min närhet. Jag kan inte gå ut en enda helg med alkohol i kroppen utan att tappa nånting. Eller, ja kan inte gå ut nykter heller för den delen, utan att tappa nånting. Jag tappar och glömmer saker överallt. Vart jag än är.

Jag förstår bara inte hur jag lyckas? Det är ju så jävla pinsamt :P


Nyss vart det min ring som var borta. Tack o lov hade Källe den av en väldigt konstig anledning ..

Min jacka är nu ute på vift, fast iofs är inte det mitt fel...

Men nu..nu hittar jag inte mitt plattång heller. Hur lyckas jag? Tog ju med mig den i lördags för att Emmelie skulle låna den. Jag hoppas att den är hos Sandra, för jag orkar inte slänga ut pengar på en ny. Eller så ligger den väl på backen nånstans eller nåt? Ja, jag vet inte. Det lär väl visa sig vars den är nånstans..


Nu ska jag iaf klä på mig..sen åka iväg o jobba. Är ledig imorgon så jag får se vart det bär av efter jobbet :)


Puss:)

Av Lena - 24 mars 2008 14:17

Av Lena - 24 mars 2008 13:12

Måndag idag, men fortfarande helg. Otroligt skönt! Mamma kommer snart hem ifrån Luleå också, vilket ska bli otroligt skönt..trore eller ej ;)


I lördags vaknade man upp och hade aldrig mått sämre. Tobbe på ena sidan, Elin o Emmelie på andra. Tillsammans låg vi och hade det mysigt och mådde förjävligt.

12.00 började Elin jobba, och jag stog på plats i kön. Aldrig varit så hungrig tror jag. Och gott vare! Efter ett tag skickade jag iväg Emmelie o Tobbe på systemet (då vi drack upp allt kvällen innan:P)..och jag åkte hem. En skön powernap blev det innan duschen var ett måste.

Rätt snabbt började ciderna öppnas, då jag såg det dom enda utvägen för att klara kvällen.

Strax efter 19-tiden begav vi oss till Sandra på bruket för förfest. Där befann sig såklart resten av Bruket-skaran och festen kunde börja.

Det bjöds på dans, singstar, de vanliga internskämten, leken -jag har aldrig-..som nog drog ner oss alla till det fullaste stadiet ;P


När klockan började rinna iväg bestämde jag mig för att haka på Sandra, Bettan o några till ner på Gladan, medan Carro,Emmelie o nästan alla skulle efterfesta hos Chrille, som hade lämnat över nyckeln till Larsson. Då taxin aldrig dök upp vart det tillslut att jag sjönk ner med en filt i soffan jag med och garvade oavbrutet. Hade den vanliga konversationen med Tyson, men han tycks aldrig förstå?

När tjejerna kände sig nöjda och ville bege sig hemöver vart det att jag ringde stackars pappa. Fick dock åka hem utan jacka..och tydligen äre Tyson som har den. Han hade tydligen kommit hem med foppa-tofflor o en jacka :P

03.30 var jag iaf hemma och ställde mig vid spisen. Hungrig!


Igår vaknade jag och mådde rätt hyffsat ändå. (Hade ju hinkat i mig vatten på efterfesten o knaprat alvedon.)

Åkte till Dannero med Carro o Emmelie. Sen vart de fika hos Carro i Nyland o därefter en tupplur hos Emmelie. Vi somnade som två små barn. Vaknade strax före 20.00 Ringde Carro, sen iväg på träffen. Där var det inte så trevligt, och jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv? Hela jag skakade när ja kom upp till Nicke o Carros lya sen.

Men mer behöver ja inte gå in på det här..


Ikväll jobbar jag 17-21. Känns förjäkla segt.

Jag skulle bara vilja ligga i sägen och mysa. Känna dom där armarna runt om mig...men jag får sluta drömma mig bort. Jag måste komma tillbaks till verkligheten o inse att grabben är ett svin.


Bilder från påskhelgen kommer snart.. :)



Av Lena - 23 mars 2008 12:48

just nu vill jag bara skjuta mig själv...

Av Lena - 22 mars 2008 15:26

Ligger här i sängen. Helt jävla stendöd. Måste fasen ställa mig upp snart..öppna en cider,försöka vakna till o bli människa igen.

Blir iaf bruket ikväll igen. Förfest med singstar o grejer. Blir great!

Har kommit på att om inte du kan umgås med mig så äre ditt problem. Jag tänker fan inte låta det hindra mig från o umgås med trevliga nyfunna vänner. Aldrig!


ne skål på er alla :)


Av Lena - 22 mars 2008 10:42

Är du bakis så välkommen till klubben. Jag, Emmelie, Elin o Tobbe ligger helt avdankande och överväger nog att ta en liten grogg snart. Kan nog behövas.


Som vanligt så flödade alkoholen igår, och vi hamnade på bruket..dit jag inte skulle! Men hade iaf riktigt skoj, uppvärmning inför ikväll ;)


Näe nu ska jag vänta på att Elin börjar jobba så jag får nå käk i magen...håller på dö..

Åt som vanligt bara två tuggor av rullen igår o gav bort den. Meningslöst o köpa en liksom :P


Jaja...ner i graven..


:)

Av Lena - 21 mars 2008 20:12

Var som sagt till Sundsvall idag. Vart några inköp ;)

Nu ska jag dränka mig i vin. Tjoho

Skapa flashcards