Alla inlägg under mars 2008

Av Lena - 3 mars 2008 11:38

Ja då var det en ny vecka igen. Känner mig otroligt seg, men det är väl kanske inte så konstigt med tanke på helgens tokigheter.

Larsson har kommit med förslaget att dra ihop ett gäng till helgen o kolla filmen som vart från Chrilles fest. Skulle va skoj. Men vill man verkligen se?! Jag o Emmelie sitter ju o vrålar rätt in i kameran "ali-ali-ali-alliansen". Ja, det får man väl kanske bjú på.


Har nyss pratat med Emmelie. Vi ska dra en fika runt 14-tiden. Vi kom fram till att vi knappt överlever om vi tjejer inte får en daglig dos av varandra. Sjukt, men så sant så!


Kan inte sluta glo på helgens bilder heller. Galet vilket röj de va! Tänkte lägga upp dom på facebook senare så ni får ta del av dom :)


Bjuder på en härlig låt nu såhär när jag e nyvaken o allt.


du är perfekt precis som du är honey :)

Av Lena - 2 mars 2008 23:25

Ja, igår var det som sagt partaj som stod på schemat. Kvällen började hemma hos Emmelie där en vinare o några cider slank ner. Sen lyxade vi till det med en taxi bort till Skarpåkern där Chrille bjöd oss alla på en kanonfest. Ännu en vinare, cider, snappsar osv slank ner. Ja ni kan ju själva tänka er. Men så skare va. Hade riktigt skoj och fick umgås med störtsköna människor. Vet inte riktigt hur jag ska kunna sammanfatta kvällen, men att det var en lyckad med störd kväll kan nog alla som var där hålla med om.

Vart ingen krogrunda heller, vi festade på i huset ist. Filip plockade fram sin humor och vi skrattade alla oavbrutet. "Du ska få ett par stringstrosor.."'


Imorse vaknade jag upp i en soffa, med en jäkla värk i varenda kroppsdel. Att jag o Emmelie fortfarande var fulla var ett faktum. Inge vidare roligt, men skönt att slippa bakfyllan. Vi traskade iaf ner o fann Chrilles kompis "stenfull" i soffan. Han såg inte så mkt piggare ut än oss. Jag o Emmelie tyckte riktigt synd om Chrille när vi såg hur huset såg ut så vi började att städa. Plocka ihop alla flaskor osv. När vi till slut inte orkade mer traskade vi bort mot henne. Hungriga blev vi så det fick bli en grillad kyckling på hemköp? Ja fråga mig inte, helt uppenbart att jag inte var nykter.


Finns otroligt mycket mer att säga om kvällen, men svårt att få ihop det på ett bra sätt. Men jag säger väl såhär, vilken jävla lördag! Har väl inte mått så bra idag, men smällar man får ta.

Min vän Emmelie har gjort en liten sammanfattning av kvällen hon med. Ta en titt.


Nu ska jag försöka sova, men bjuder på några pics sen igår!

Enjoy!

Av Lena - 1 mars 2008 13:58

Ska strax hoppa in i duschen, sen blire till o hälla upp första vinglaset. Ojoj, som jag har väntat på den här dagen.

Har en underbar känsla inom mig. Känner mig riktigt glad och är riktigt laddad för en härlig kväll med alla favoriter :)

Att min älskade vän Johan är hemma och förmodligen ska ut gör mig lyckligare än på länge. Som jag saknat honom. Helt sanslöst! Han är ju trots allt bäst, tillsammans med mina flickor. Han är den som aldrig svikit mig. Han har funnits där för mig när allt varit som svårat. Guld värt<3


Näe nu ska jag hoppa in i duschen sen blire till o höja volymen i högtalarna ;)



Skåål på er alla ;)

Ovido - Quiz & Flashcards