Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Vilken dag, vilken kväll!

Av Lena - 30 mars 2008 22:50

Konstigt nog har jag inte varit allt för bakis idag, mest trött,sliten och mörrbultad. Sovit bort hela dagen, och det fina vädret. Men efterfestar man till 06.30 på morgonen (egentligen 05.30) så får man väl skylla sig själv.

Finns en hel del att säga om gårdagen, så förbered er för ett långt inlägg.


Dagen, fylld med fotboll

Vaknade upp på sämsta tänkbara sätt. Skakade, var förvirrad, och helt förstörd. Första två timmarna var jag helt borta. Tack o lov stämde inte mardrömmen! Skyndade mig in på datorn o kollade det hela. Var nära att ringa o väcka stackarna där ett tag för att försäkra mig om att inget hänt dom...


Under dagen var det iaf DM-kvar i Övik som gällde. Fyra matchen stog på schemat och vi hade 12 spelare med oss. Jippie tänkte såklart vi(?).

Första matchen gick Jennifer W sönder. Knät, och läkarna misstänker korsbandet. Hur som helst. Tre matcher återstod och vi hade ingen avbytare. Och vi kunde verkligen inte dra på oss fler skador.

Skador drog vi alla mer eller mindre på oss, men det var bara att bita ihop. Vi åkte hem obesegrade från kvalet och släppte inte in ett enda mål. Gissa om det kändes underbart!

Idag är min kropp helt mörbultat och blåslagen. Helt öm i ett bröst, då jag vart armbågad. Gårdagens massage på hemresan hjälpte inte mycket..


Kvällen

Vid 20-tiden var jag hemma, och det blev till o skynda sig. Första cidern slank ner fort och sminket åkte på lika fort. Runt 21-tiden anlände jag till Emmelies lilla etta där kvällens fest skulle hållas, och redan var lite smått igång. Emmelie, Elin, Maria, Palle och Chrille satt med ölen/cidern/vinet..sjöng singstar och mådde gott. Jag kände såklart att jag låg efter så det var bara att klunka på medan de andra sjöng. Grabbarna börjar bli riktigt duktiga måste ja säga ;)

Förra helgen slapp jag undan från att sjunga, men den här helgen var det kört. Efter mycket tjat från Chrille var det bara att ställa sig upp o sjunga med Maria. Men detta dög inte, nejnej. CH skulle välja nästa låt. Såklart att det skulle bli nåt med rap. Gick ju väldans bra för mig o Maria...eller för mig rättare sagt. Jag överlämnade micken till grabben, som knappt hann med själv. Senare dök resten av Bruket-gänget upp. Sandra, Malin, Dennis, Danne, Källe o Malin vare som kom om jag inte minns fel. Även Carro o Emelie dök upp. Tur att Emmelie har bra grannar säger jag bara!


Sen var det Kramm som gällde. Jag, Maria och Sandra (kanske Elin?) traskade ner rätt tidigt. Lång kö, men efter ett tag kunde även vi göra dansgolvet osäkert. Och jag måste säga att det nog var den roligare krogkvällen på länge. Att man hade druckit på tok för mkt, och spelat fotboll hela dagen lång resulterade att jag stog o dansade utan skor, vinglade runt och var allmänt sprallig.

Lyckades ju även få in Carro, så kvällen kunde inte ha bllivit bättre. (Eller jo, nu ljög jag ;)..)


Pinsamt hur man tänker i berusat tillstånd bara. Den här "ge igen" tanken som jag alltid får är nog inte så bra, även om jag märker att den funkar.


Vart iaf en rulle på sylos sen. Aldrig ätit nåt äckligare. Två tuggor sen vart de inge mer. Efterfest uppe på Bruket hos Jenny. Hände en hel måste jag säga, och jag skrattade så jag låg dubbel, och tårarna rann. Men som sagt, det som händer på Bruket stannar där.

Pelle hade iaf en deep-talk med mig, och jag var nog ärligare än på länge. Men förhoppningsvis har han glömt det idag.

Trött och slut som jag var somnade jag till sittandes i soffan. Men 05.30..som min klocka var, då jag inte ställt om den..ringde jag hem till min stackars mamma. Jag klarade verkligen inge mer. Allt jag ville ha var en säng och sömn. Att Palle satt och halsade öl och Emmelie smuttade på vin fick mig att må illa.


 Söndag

Förstår om vissa har haft världens söndagsångest idag. Men tack o lov skötte jag mig snyggt(vad jag minns iaf) och slapp den idag.

Jag, Emmelie o Carro stekte ihop goda burgare nu ikväll. Gottans! Även myst lite med mina älskade syskonbarn Tindra o Timmy idag.


Imorgon är jag ledig, vilket känns helt underbart! Så det blir en låång sovmorgon ;)  - Gnatt!


Några pics sen igår...vi bjú!

 
 
sandra

sandra

31 mars 2008 12:14

En klockren kväll! Jag hade verkligen skit skoj:)

http://spetsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Ovido - Quiz & Flashcards