Alla inlägg under februari 2008

Av Lena - 7 februari 2008 15:36

..precis så känns det att gå till jobbet varje dag nu. Imorgon efter jobbet ska jag åka in på kontoret och prata med Ingrid och se om det kan lösas. I bästa fall kommer en vikarie hoppa in o jobba för mig på det här stället i 2v, så kan jag komma därifrån ett tag. Jobba lite på själva hemtjänsten istället.

 Men, jag måste ta tag i mig själv nu. Är så otroligt less på det här jobbet.  Vill verkligen inte sommarjobba en sommar till där. Men vi får väl se om det dyker upp nåt.


Ska ner o käka lite nu, sen tänkte jag ta en sväng på Kvantum o köpa några tidiningar så jag har nåt att göra ikväll på jobbet.

Tjohej!

Av Lena - 7 februari 2008 14:44

Shit, veckorna bara springer förbi. Mitt liv bara springer iväg. Snart gått ett år sedan jag tog studenten. Det skrämmer mig lite.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Är riktigt sugen på lite partaj. Och imorgon skulle de vara fint med lite bastu o bubbel o så. Får ta o höra av mig till brudarna ;) Kanske lite hockey med pappsen på kvällen? Får se får se :)


Annars då. Har de senaste nätterna drömt helt sjuka drömmar. Vette tusan vad det är frågan om?

Har nyss kikat på det senaste One tree hill avsnittet. Kan inte sluta älska den serien.

Jobbar kväll idag igen. Känns liitte segt ändå. Kvällen igår gick så otroligt segt. Även fast jag hade en tjej bredvid som jag skulle lära upp. Jaja, ledig lördag o söndag så jag får helt enkelt bita ihop tills dess.

Träning direkt efter jobbet ikväll också. Skönt skönt!

Sitter nu o funderar på om jag ska åka in o sola..men tveksamt om jag orkar. Tror jag ska sätta mig på duschgolvet istället o bara låta varmvattnet rinna. Sitta där o samla tankarna och nästintill somna. Så otroligt skönt. Även om vi inte har den största duschen ;)


Vars är festen?

Av Lena - 6 februari 2008 13:36

Jag är vädur. Född den 18 april. Fyller alltså 20 år om ett tag.

Hittade det här. Läskigt hur sjukt väl allt kan stämma ibland.


Kärlek

Det blåser friska vindar i ditt kärleksliv under årets början. Romanser och sexupplevelser blir positiva inslag med härliga utbyten.

Du tar vara på din frihet och slår vakt om den. Din vän känner likadant för sin del och ni trivs tillsammans.

Framåt april-maj står planeterna i gott läge och gynnar de Vädurar som känner förnyelse i kärleken. De som fortsätter att älska den som älskar tillbaka får fantastiska tider hela sommaren och hösten.


Hälsa

Vädurens hälsa är stark men ofta så pass relaterad till stress och oro att du inte hinner med allt som frestar på livets väg. Juni och november är bra månader att ta krafttag för att ändra dina mindre bra levnadsvanor som påverkar hälsan. Är långsammare, undvik både sötsaker och saltad mat, stressa mindre och sov regelbundet så blir du en av de piggaste medlemmarna i zodiaken.


Jobb

Det är oroligt på ditt jobb, eller rättare sagt, det är du som känner dig rastlös och vill bryta dig loss från vad du upplever som händelselösa uppgifter. Vänta med din >>revolt<< till juni då chanserna är större att du får ett nytt jobb eller bättre arbetsvillkor. Det händer lite för ofta att du säger ditt hjärtas mening och hotar att säga upp dig på stående fot.



Av Lena - 5 februari 2008 22:52

Imorse hade jag tänkt att ta mig upp tidigt för att göra nåt vettigt utav min lediga dag. När jag väl slog upp ögonen tog jag fram mobilen som låg under kudden o kikade. Ett nytt sms. Maria som undrade om jag skulle med o fika kl 12.30 med henne o tjejerna. Jag knapprade snabbt bort det för o kika vad klockan var. 12.30 var klockan. Jag trodde knappt mina ögon. Som tur var/är så är dom här tjejerna lite sega av sig.  Så jag hann kliva upp o göra mig iordning innan det var dags för fika. Great! Sallad på bakfickan blev det. Sen traskade vi in på apoteket o köpte lite olika saker. Bäst var ändå tuggummit med tatueringarna. En klart favorit för dagen! ;)

Sen fortsatte vi bort till soloteket där jag o Carro kostade på oss en solning medan Emmelie o Maria satt o väntade på oss. När jag väl solat klart blev jag tvungen o sticka rätt snabbt dock. Mamma skulle ha bilen. Fast, jag kom ju hem för sent :P

 Hem o duscha iaf o göra sig iordning innan man skulle iväg på hockeyn. Kramfors-Modo. Dm-final.

Var väl inte nån match direkt, men alltid trevligt o träffa folk o surra :)


Såg dock när jag kom hem att jag såg ut som en tomat i ansiktet. Solningen tog bra i mitt,då,bleka ansikte. Numera är det ju knallrött :P

Men det har nog lagt sig tills imorgon.

Jobbar kväll två kvällar irad nu. Ska bli skönt o få sova ut på morgonen :)

Nä nu ska jag försöka avrunda på msn så man kommer i säng i någolunda tid ikväll!

Puss

Av Lena - 5 februari 2008 00:03

Kände för att skriva ett inlägg. Men javet inte riktigt vad jag ska skriva?

Så jag tror jag avrundar här och återgår till msn o snackar med Danne istället=)


Puss!

Av Lena - 3 februari 2008 21:57

En stund in på mitt kvällspass satt jag vid köksbordet. Kände hur jag började nicka till med huvudet. Var verkligen hur nära som helst att jag slocknade till. Men som tur var reagerade jag snabbt och sprang in på toa o "blaskade" ansiktet. Vore ju för bedrövligt om man somnade på jobbet :P


21.00 kom iaf pappa o hämtade upp mig. Nattis fanns med i bilen också. Fick veta att träningen på tisdag är inställd, för alla ville se Kramfors-Modo. Great! Fick min vilja igenom ;)

Men eftersom träningen blir inställd så måste jag verkligen ta mig på träningsvärkstan imorrn o springa lite på bandet. Och träna magen lite. Tror jag ska packa väskan redan nu ikväll, för imorgon kommer jag aldrig orka.


Annars är väl allt luugnt. Nyss duschat, o nu har jag fastnat på msn. Pratar med Danne. Än en gång, tråkigt att han flyttat!


Nä, sängen väntar!


Av Lena - 3 februari 2008 14:16

Konstigt nog så har dagen gått riktigt bra hitills. Inte alls så seg som jag trodde den skulle bli. Fast, jag har ju kvällen kvar att jobba. Sen börjar man 8 imorgon igen. Jaja, nog om jobbsnacket ;)

Mia åker hem idag. Hade tänkt gå lägga mig o ta en liten powernap, men känns lite dumt dom sista timmarna hon e hemma för den här gången :P

Nog för att vi nyss tjaffsade o satt o skrek åt varandra över köksbordet men ;P


Träningen missar man ikväll också. Så man borde kanske gå ut o gå en liten sväng iaf? Ja jag får väl se. Annars blire väl träningsvärkstan imorgon efter jobbet. En solning skulle vara trevligt också. Nån som e sugen o haka? ;)

Är iaf mer motiverad nu än någonsin till o träna. Ska vara "fit for fight" till sommaren =)


Nu blire slött i soffan, tjo!


Av Lena - 3 februari 2008 07:36

Just nu tänker jag på alla som får ligga o sova denna söndagsmorgon. Fast samtidigt tjänar jag pengar, och jag är inte bakis heller för den delen. Great!


Nu ska jag sätta fart här. Sen hoppas jag klockan går fort fram till 13.00 då jag får sova 3½ timme ;)

Ovido - Quiz & Flashcards