Alla inlägg under februari 2008

Av Lena - 17 februari 2008 23:37

Ja igår vart det som sagt lagfest. Efter mkt om o men vart det att vi höll till innen i herrarnas omklädningsrum. Och Micke B är nog hela damlagets nya idol ;)

Lagfesten innehöll iaf en hel del.

  • Melodifestivalen
  • Sanning eller konka spelet
  • Spankning och "I'm so nasty" ;)
  • Jag har aldrig..
  • Fotbollsspelande
  • Lagets söta småttingar vart på fyllan;)
  • Och mkt mkt mer..

Blev en heel del avslöjanden under " jag har aldrig". Kul o få veta lite om lagmedlemmarna ;) Även om man själv fick offra o berätta en hel del.

Men jag får väl bjú på de! Ändå gammalt nu, man var ung o dom. Började ju ett nytt liv för några veckor sen ;)

Efter 12-slaget nån gång traskade jag, Nattis o Johanna in mot stan. Och därefter vart det gladan. Hann även träffa Carro o Nicke en sväng. Trevligt!=)

Inne på gladan vare bra med folk, vart väldans förvånad faktiskt. Dansade iaf på nån timme där. Men då man gått o dragit på sig nån jäkla stalker fick man ju fly fältet några gånger.

När allt var slut surrades det mkt om efterfest. Men jag tappade sugen rätt snabbt så jag drog =)

Idag vaknade jag upp o kollade vad klockan var. 16.00  var klockan. Jag flööög upp ur sängen. (Inge bakis-tack o lov) Sprang ner o frågade varför ingen väckt mig?!?! Till svar fick jag att de inte varit hemma, och att de trodde jag behövde sömnen eftersom jag varit sjuk och tappat mkt sömn den senaste veckan. Men hallå? 16.00 Ja det var ju lite överdrivet länge :P

Lär knappast kunna somna nu ikväll.


Imorgon ska jag åka in till stan o fika med Maria när hon slutat skolan. Surra lite om helgen ;)

Och om jag inte sagt det förut, så säger jag det nu.  Maria, Carro o Emmelie är bra! För bra för mig till o med. Dom är kanonbra :)


Nä nu blire annat!

Puss

Av Lena - 16 februari 2008 17:16

1 förlust, 2 oavgjorda och 1 vinst. Så såg det ut för oss idag.

Ikväll blire lagfest, så det blir till o göra sig iordning nu.

Kommer bli riktigt skoj! Men hur jag kommer må imorgon vill jag inte ens lägga tanken på nu ;)


Ses i dimman ;)

Av Lena - 15 februari 2008 22:22

Åkte in på hemköp ikväll för att handla matsäck till morgondagen. Köpte ett massa gott och rörde ihop en sallad sedan. Tänkte att jag kunde äta lite nu ikväll också, då jag inte kunnat äta på flera dagar.

Men hur kul är det att äta när det inte smakar nåt? Fick i mig lite, men sen gav jag upp. Hatar att äta o inte känna smaken.

Jaja, nog pratat om de där.


Ska snart ta o knoppa. Är riktigt taggad inför morgondagen. Möter Långsele i första matchen. Hoppas bara att jag har ork o springa som sagt..o inte börjar få en massa hostattacker =/


Nu blire till o packa väskan, sen väntar sängen!

Håll tummarna för oss imorgon ;)

Av Lena - 15 februari 2008 11:39

Nu vare ett tag sen man skrev igen. Har verkligen inte haft någon ork till att sitta uppe i mer än 10 min, för att sedan ligga ett ex antal timmar de senaste dagarna.

Har fortfarande inte blivit bra, men det är på bättringsvägen tror/hoppas jag!

Cup imorgon, jag ska vara med. Inte så smart, men det skiter jag i. Som jag väntat på just den här cupen. Hoppas jag har orken till o springa bara :)


Sandra har kommit hem också. Och nu är hon här för att stanna. Hon har flyttat hem. Jisses va glad jag vart/är! Flög på hon med världens bamsekram när hon sa det. Känns så otroligt braa =)

Och alla fina sms man fick igår på alla hjärtans dag. Dom värmde verkligen!

Speciellt då jag låg helt död hela dagen och inte hade en susning om vad det var för dag typ.


Nä nu ska ja gå vila upp mig ännu mer, eftersom det är det enda jag kan göra om jag ska hinna bli frisk tills imorgon! Håll tummarna för mig ;]


puss

Av Lena - 12 februari 2008 17:07

Dagen har varit väldans upp o ner måste jag säga. Men jag behöver inte gå in mer på det.

Löpträning ikväll, men till o med min kära far sa att jag skulle stanna inne. Inte så smart när man har sån hosta som jag. Vill verkligen inte bli mer sjuk till helgen. Va in på apoteket idag också o köpte en massa grejer för halsen. Måste verkligen bli frisk!

 Nä, istället blir det lite bastu med Mallan o sis ikväll. Ska bli så sköönt så :) Hoppas det finns bubbeltid också, hihi :)


Köpte ju en ny vanlig enkel svart bikini idag också på hm...en trekants. .Bara för o ha nu när man går o bastar o så.


Nu blire till o packa väskan iaf. Men känns trist o missa träningen faktiskt, även om det är löpning ;)


Jaja, hejsvejs!

Av Lena - 12 februari 2008 09:45

Ska strax sticka iväg till Härnösand med Emmelie o Carro. Får se om vi hittar några små fynd :)

Natten har varit helt bedrövlig. När jag väl somnat sov jag i 10, sen låg jag vaken i ca 1 timme, sen 10 min sömn igen osv. Så satans drygt. Jävla hosta!!!!


Ne nu måste jag snabba på här..

tjo!

Av Lena - 11 februari 2008 19:31

Av Lena - 11 februari 2008 18:46

Carro o Nicke hade fest. Ännu en lyckad fest. Kan nog inte bli mer lyckad.

Jag kom dit vid 19-tiden. Emmelie o Chrille var också där. Jag bänkade mig i köket, försökte smutta i mig en cider. Segt gick det, tro mig.

Efter ett tag joinade vi grabbarna i soffan, och där förblev jag nästan resten av kvällen. Gick bättre o bättre att dricka eftersom.

Mycket hände under kvällen. För att sammanfatta den lite kort härmar jag Emmelie med punktlista;)


  • Melodifestivalen (jag, Emmelie, Elin o Fippe  satt nästan bänkade, iaf ett bra tag). Efter denna var jag inte längre bakis. Jag var full. Såå mkt ljuvligare.
  • Det bjöds på sång, dans o lite allt möjligt.
  • Det eviga pratet om nån mystiskt bok
  • Lyckades även hamna i en diskussion även denna gång. Men tack o lov kunde jag sköta mig snyggt o lugna ner det hela. Efteråt så var alla nöjda o glada. Allt var mkt bättre :)
  • Träffen för att surra lite o dricka med min kära bror. Han var precis som jag, på fyllan ;)
  • Gladan. Där var det väl som vanligt i början. Men när jag efter ett tag fann min bror där inne höll jag på dö. Men jag har nog aldrig skrattat så mkt en kväll som denna.  Han gjorde verkligen allt för att skämma ut mig. Men det bjuder både han o jag på!
  • Att se brorsans o Chrilles såkallade "dans?!?" var nog det roligaste jag såg under kvällen. Då skämdes jag verkligen över min bror. Första gången i mitt liv faktiskt ;)
  • Personer ville ha flyktbilar
  • Nu vågar jag nog inte gå in på sylos längre
  • Använd inte klänning i närheter av Malin Henriksson. Inte så kul o stå i bh bland allt folk..

Hamnade på sylos efter kvällens slut. Därefter kom Emmelie o Carro o joinade mig. Vart en otroligt god rulle ;P Och riktigt skoj att se hur Carro vinglade. Vi var fullast allihopa, och varenda sekund var rolig. Att jag igår var sängliggande fram till 16.30 tar jag. Det var det värt. Kvällen var kanon. Kommer nog aldrig kunna beskriva med ord hur bra den var. Jag låter bilderna säga sitt istället. Men observera att jag bjú på en del ;)


Just nu är jag sjuk. Måste verkligen bli frisk till helgen, då är det cup.

Tjejerna är på jakt efter en karl åt mig. Eller iaf Maria. Nu har hon tydligen hittat nån som kommer hit till Kramfors snart, haha!

På onsdag ska jag till tandläkaren. Kan inte ens stänga käften riktigt pga av den där jäkla visdomstanden som e påväg upp =/

Imorgon kanske det blir Hsand? Får se hur jag mår.




Ovido - Quiz & Flashcards