Alla inlägg under januari 2008

Av Lena - 5 januari 2008 18:15

Låtjäveln är ju helt underbar! Även filmen. Man smälter!

Av Lena - 5 januari 2008 18:00

Med tanke på Petters kommentarer av förra inlägget så får jag väl så lov o erkänna att jag inte alls ångrar att jag satt uppe rätt länge inatt. Vart verkligen ett roligt samtal. Ett såkallat sextalk blev det, haha :)

Kul vare iaf, fick höra en heel del och sedan agera lite som hans lilla psykolog ;) Själv håller jag sånt där mest för mig själv så han fick inte veta så mkt om mitt privatliv ;)

Men mitt råd är väl mest att KÖR PÅ! ;) - och ha kuul ;) Huvudsaken de. Är båda med på det hela så äre väl bara o köra på, hah :)


Annars idag så har jag jobbat. Inte en allt för rolig arbetsdag dock. Slutade med att jag satt i samtal med sjukvårdsupplysningen i Solle. Får väl se hur de som bytte av mig skulle göra..om de blev ambulans akut till Solle eller ej. Ska nog ta o ringa snart o höra hur de e med han. När man jobbar såhär som jag gör så lär man känna personen så väl, det blir personligt. Inte som vanligt när man jobbar på hemtjänstgruppen och åker runt till alla möjliga.


Ikväll tänkte jag kika på hockeyfinalen i j-vm hemma hos bror. Får hålla tummarna för att Mario sätter pucken nu den sista matchen! :) Mallan ringde o ville att mamma skulle skjuta över mig o pappa till dom. Så troligtvis blir det nog inte en sån vit helg. Det luktar öl, det luktar cider, det luktar vin, det luktar irish coffe :) Niiice! Sen får ja väl se vad som händer, om man blir kvar eller hamnar på annan ort :)


Sitter just nu o väntar på att det ska bli min tur i duschen. En varm härlig dusch är efterlängtad efter en dag som denna.


Ah nu lät det som om pappsen var klar.

Duschen nästa

Tjo!


Av Lena - 5 januari 2008 00:42

Känner mig rätt så trött nu, ska bli skönt att krypa ner under duntäcket!

Bobby skrev just på msn, så jag får väl försöka hålla mig vaken en liten stund till. Annars blir han så sur o grinig..eller hur? ;) Gillar du ditt nya smeknamn förresten? Bobby ;P


Jobbar några timmar imorgon och på söndag också. Så sängen nu är nog det bästa:)






måste väl få ha lite kul ;)

Av Lena - 4 januari 2008 22:21

Vart att vi for in en sväng på hemköp. Lite chip o dipp fick de bli..mums :) Borde väl inte trycka i mig sånt nu egentligen, men va fan..hårdträningen med fotbollen börjar ju till veckan ^^ ..dålig ursäkt, i know!


Sitter iaf o väntar på att de ska bli nå bra på tv'n. Spanade igenom lite olika sidor här på nätet och hittade denna lista att sno ;P ..lite tidsfördriv iaf ..


( ) är kär i någon
(x) sagt nej till sex
(x) cyklat utan händer
(x) tycker att sommaren borde komma nu
(x) hatat kärlek
(x) har haft oskyddat sex
( ) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
(/) älskar att gunga
(x) älskat någon så att det gjort ont
(x) är höjdrädd
( ) gjort dig själv illa
( ) är homosexuell endast på lördagar
( ) kysst dig själv i en spegel
(x) hoppat från ett fönster
(x) viskat i någons öra
(x) hånglat med en av samma kön (ung, dum och aspackad. Jävla lekar!)
( ) hamnat på sjukhus
(x) förlorat någon du älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(/) ätit godis istället för att gråta (blir oftast att jag gör båda sakerna samtidigt)
( ) skrikit hora/bög till någon
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil (brukar ibland bli lite för feg för o svara ;P )
( ) varit otrogen
(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) har hostat blod
( ) älskat i månljus
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
( ) tror på det övernaturliga
( ) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
(/) sjunger i duschen (ibland)
(x) skrikit dig hes av panik
( ) har sett någon dö

Av Lena - 4 januari 2008 20:43

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Verkar helt enkelt ha tappat lusten för att sitta vid datorn!? Sen har jag väl haft bättre saker för mig också helt enkelt ;P


Nå, nyårsafton vart kanonbra till slut. Hade riktigt riktigt roligt hemma med släkten. Riktigt god mat, och en heel del gott att dricka ;) Det vart vin, cider, irish coffe, grogg, och en massa champagne på slutet ;P Mallan hade köpt ett ex antal flaskor och det var ju onödigt om det inte skulle drickas upp. Slutade med att jag stod med tre champagneglas och drack ;)

Och mamma, ojojoj! Har nog aldrig sett mamma druckit en droppe alkohol under hela mitt liv. Men den här kvällen började det med några glas vin, sen irish coffe. Det behövdes ju inte så mkt för att få henne runt under fötterna om man säger så ;) Hon nämnligen svepte champagneglasen på slutet och vinglade lite. Ah, roligt hade vi åt det iaf ;)


Fick väldigt fina sms och samtal under kvällen, tack tack <3 . Tackar även för alla sms under jul om jag glömt det. Man blir så glad när det dyker upp från människor man inte träffat eller pratat med på ett tag. Värmer att de har en i tankarna :)


Var rätt nära att jag och Maria skulle dra till grabbarna under kvällen. Men jag hade så trevligt hemma o så ..så ja det blev att vi inte for nåt :) Men vi borde kanske åkt? Nästa gång tvekar vi iaf inte..inte när de hade betalat taxin om vi kom ;)

 Vaknade iaf dagen efter, mådde inte allt för bra om man säger så. Ringde iaf pappa som fick komma o hämta mig. Sova i min egen säng behövdes :)


Dagarna här efter nyår har mest vart rätt lugnt. Jobbat lite o så. Blivit en hel del tv-tittande.

Sen måste jag då säga det, kramforsborna har livlig fantasi..haha :) Fast kanske inte ändå!?

Hur som helst så har det ju snackats en hel del. Men så att alla slipper funderar kring de där nå mer så kan jag säga nu att jag inte är upptagen.

Jag är inte tillsammans med någon. Inget stadigt förhållande. Yeye, nog om de :) Där fick du din fråga besvarad också Lina ;)


Nästa helg är man iaf ledig..fredag, lördag o söndag..underbart! Mor o far åker till Övik på fredagen så ja får väl se vad man skulle kunna hitta på ;)

Ne, nu ska jag ta o slå på en film kanske? Lite småsugen på gotta..dra med sig Nicke o åka på hemköp en snabbis kanske? Får se :)


Hoppas alla hade en underbar nyårsafton!

Tjo ..

Skapa flashcards