Alla inlägg under januari 2008

Av Lena - 10 januari 2008 19:09

..vilken fruktansvärt hemsk dag det har varit! Aldrig varit med om nå värre. Men jag ska inte gå in nåt mer på det. Tror ni är rätt less på mitt jobb-snack hela tiden.

Så nu är jag hyffsat trött, less och allt det där dåliga. Är inte alls sugen på fotboll ikväll =/ men jag får se hur jag gör som. Är ju trots allt ledig imorgon så då kan man sova läänge ;)


Nä, nu ska jag bara luta mig tillbaka o lyssna på musik!


Av Lena - 10 januari 2008 09:34

Dagen började med att jag försov mig. Inte så konstigt med tanke på hur länge jag var uppe inatt. Kunde verkligen inte sova. Låg i sängen, vred och vände på mig =/ Men när man väl satt där i bilen så vare såklart västa glasgatan ute. Och självklart hamnade man efter världens segaste långtradare, där det är omöjligt att köra om. Läskigt vilken morgontrafik det är i storstäder som Kramfors :P

Efter mkt om o men var man iaf framme på mötet. Liknande en död zombie! Fast nu börjar jag piggna på mig!

Ska ta o göra mig lite frukost nu tänkte jag. Vet inte riktigt när jag åt frukost senaste? Men det var väl typ på juldagen när Mia var hemma kanske?

Börjar jobba kl ett, så en liten powernap ska man nog hinna med innan dess också ;)

Ikväll ska jag väl ta o pallra mig iväg på fotbollsträningen. Kör ju igång idag igen. Det är nu som de hårda och extremt jobbiga träningarna ska börja. Känner mig inte så speciellt motiverad men det kommer väl kanske. Men jag tvivlar på att jag kommer vara så motiverad den dagen då vi står nedanför backen vid bruket och ska köra intervaller. Eller när vi står på dollar stores parkering och ska köra lite snabbhetsryck. Men ah, jag brukar ju kunna plocka fram den där vinnarskallen så de ska nog gå bra ;) Brukar ju se det mesta som en tävling så :P


Nä nu jäklar vart jag hungrig. hejsvejs

Av Lena - 10 januari 2008 00:03

Precis beställt lite kläder. Eller ah, en bikini, en tröja och ett par trosor :)

Bikinin fanns dock som medium i minsta storlek, men jag får hålla tummarna för att jag kan ha den :) Men lär inte va nå problem, så många kilon jag gått upp på senaste. Näe, den kanske är för liten till o med? Iaf nederdelen..överdelen lär väl hänga då man inte har nåt att fylla upp den med :P


Jaja, nog om de. Borde fasen ligga i sängen o sova. Ska vara på ett ställe 08.00 och ha möte med mina kära arbetskamrater. Min såkallade chef har ju gått o blivit helt jäkla funtad så de e dags att göra nåt åt saken eller va man ska säga. Såhär gåre ju inte att ha det!


Snart helg också. Skönt. Men ändå lite skrämmande eller va man ska säga. Visst, man är ledig..vilket är superskönt ;) Men mina helger är ju inte längre vad dom brukade vara.

Men men, huset för mig själv fredag-lördag iaf! Eller ah, Bamse är ju hemma. Får väl ta o ägna lite tid åt honom. Inte så ofta jag gör det... :P


Näe nu ska jag nog ta o knoppa.

Tjaaaah



Av Lena - 9 januari 2008 20:41

Är hemma hos hos systeryster nu. Precis sett klart på det nysläppta One tree hill dubbelavsnittet. God damn va bra de va! Längtar till nästa avsnitt!!


-Och "Lucas" var ju snyggare än nånsin ;)-


Ska väl ta o kika på grammisgalan nu en stund tror ja innan jag ska bege mig hemöver. När jag kommer hem ska ja sätta mig o kolla runt lite sidor. Är ju sugen på att börja studera, och äntigen har jag börjat få lite känsla av vad jag ska plugga til. Men det krävs mkt funderande kring det hela. Men visar det sig att det här e de jag vill så blire ju ett ex antal år av studier men det äre väl värt i slutändan? =)

Jaja, jag får nog ta mig en rejäl funderare!


Takida stöp i princip på målsnöret nyss i kategorin.

Men den här låten är helt amazing! Love it!



Av Lena - 9 januari 2008 00:52

time to disappear?

Av Lena - 8 januari 2008 22:11

Ojoj, snacka om het eller vad? ;) Och ögonen ska vi inte tala om!

Nä, de här skulle man inte ha nåt emot ;P



Av Lena - 8 januari 2008 16:28

Känns segt att gå o jobba nu faktiskt. Men det ska väl gå bra. Bara nu ikväll, och imorrn o på torsdag kvar sen har man långhelg. Ska bli såå skönt! :) Sugen på o sprätta en cider/öl eller två då också ;). Men får väl se vad som händer.

Mor o far e ju i Övik från fredag till lördag också. Så då har man huset för sig själv :)


Näe, nu pep mobilen till så ja ska gå kolla va de va för nåt, sen så väntar ju även jobbet.


Trevlig kväll!

Av Lena - 8 januari 2008 13:23

Vem försöker jag lura? Har iaf lyckats lura mig själv ända fram tills nu. Igårkväll brast allt och jag mår riktigt förjävla dåligt. Trodde att allt skulle lossna och bli bättre med tiden, men så äre tydligen inte. Det blir bara värre o värre. Smärtan invändigt gör så otroligt ont!

Vill bara försvinna just nu..



Men idag jobbar jag kväll iaf, skönt. Får man sova på morgonen.

Hade dock ställt klockan på 09.00 imorse, men såklart man stängde av den i sömnen.

Imorgon måste jag försöka pallra mig upp i tid. Måste åka in på jobbet en sväng o fixa lite saker på datorn där. Sen måste jag in på banken och ordna lite saker också.

Men nu blir det en dusch, tjo!



bara jag som känner för fest i helgen?


Ovido - Quiz & Flashcards