Alla inlägg under januari 2008

Av Lena - 16 januari 2008 16:26

Nyss vart en sväng på hemköp. Vart 2 äpplen, 2 kiwi och en jalla.

Men fy tusan vilket hemskt väder det är. Nä, nu får gärna solen titta fram snart. Lite asfalt så man kan gasa på rejält ;P Inge kul o köra i de här vädret inte!


Hade iaf hoppats på att en viss person skulle jobba när ja va in, men så var inte fallet. Men på nåt sätt fick jag mitt svar ändå. Att det är för sent. Såklart att det är för sent, så många år som det gått. Klart det inte skulle kunna gå att reparera.
Och javet att man fått en viss uppfattning av dig de senaste åren. Men nu när det så gott som hänt en själv så förstår jag fullt ut. Och jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag lät det bli sådär. Jag har verkligen varit en ond människa de senaste åren. Det inser jag nu.


Och jag har gjort så otroligt många misstag som jag inte kan göra nåt åt eftersom det redan är för sent. Men jag har förändrats. Men hur ska jag få chansen att få bevisa det. Den chansen lär väl aldrig dyka upp. Men jag är verkligen inte den person som jag varit tidigare.

Och javet hur folk uppfattat mig som. Hur mkt som snackats, och det har jag kanske mig själv att skylla för?

Många har på senaste kommit o sagt att jag verkligen inte var som de trodde. Att de fått helt fel uppfattning om mig. Att jag tydligen är mkt trevligare, snällare osv än va de trodde. Det är riktigt roligt att höra. Men samtidigt blir man ju less på att folk i den här stan ska ha en massa fördomar om folk och döma dom på förhand.

Och då talar jag även om mig själv. Jag vet själv hur jag varit. Dömt folk på förhand osv. Men ah, jag tror att alla människor kan förändras till de bättre. Bara man ger dom chansen.


Om jag bara kunde få en chans att visa vem jag är och att jag förändrats.


Jobbet väntar, hejsvejs!


Av Lena - 16 januari 2008 15:10

Ja nu äre bara 2 dagar o 3 månader tills den stora dagen. Dagen då jag kommer känna mig riktigt gammal, dagen då jag kan gå in själv o handla utan pappa på systemet! Men inte för att jag räknar dagarna eller så ;)

Men då skare festas kan jag lova! Ojoj :)


Annars så fick man ju sova ut imorse, riktigt skönt! Börjar jobba kl 17, rätt skönt! Och imorgon är jag ledig, ännu bättre! Kan nog behövas då jag ska jobba hela helgen som kommer. Rätt trist men pengarna behövs ju.


Sitter med handduken på huvudet fortfarande, duschade för nån timme sen. Så ja, det är väl dags att ta bort den i försöka styra ner monsterfrillan. Det är nåt som verkligen är hemskt nu när man har kort hår. Man kan inte sätta upp håret i en toffs, inte bara låta den hänga. Fast, det gör jag ju oftast ändå, även om det ser förjävligt ut. Jaja, ska väl ta o göra de nu iaf sen åka på affären o handla lite frukt tänkte jag. Kvällen går nog "fortare" om man har nåt att smaska på. 


Nä, hemköp nästa..

Av Lena - 14 januari 2008 22:39

Ingen är nog tröttare än mig just nu. Ska strax tvinga mig upp från stolen och släpa mig ner för trappen för att borsta tänderna osv. Har verkligen varit en jobbig dag idag, uscha!

Varit sjukt sugen på thai-soppa hela dagen också, men inte en enda chans till att fara iväg o köpa har det funnits. Så imorgon ska jag fasen bara ha min soppa till lunch!! =)


Nä nu ska ja ta o göra mig "nattklar", sen krypa ner i sängen o sova. Ska bli såå skönt! Mindre skönt när väckaren ringer imorgonbitti dock =/

Ont i munnen har jag också. Tar en jäkla tid för den där visdomstanden att komma upp. Och ont som satan gör det.. =/ Alvedon är min bästa vän numera...

Nä gnatt!


Av Lena - 13 januari 2008 22:23

..efter kvällens träning. Känner verkligen att det börjar på allvar nu igen. Hua...men skönt på samma gång, efteråt ;)

Imorgon börjar man jobba kl 8..men hur fasen ska jag kunna somna? Sov ju till tre idag =/

Får hoppas att ja inte somnar på jobbet :P

Ska nog gå ner o ta mig ett glas juice nu o sen borsta tänderna innan man gör ett försök att somna.


sleep tight ;)

Av Lena - 13 januari 2008 16:50

Får väl börja med att tacka Emmelie för dating-tipset, haha! Men vem vet, man kanske får användning av det framöver. Kanske kan vara kul o testa nåt nytt ;)


Vart inte så sent igår faktiskt. Kvart över ett låg jag i sängen, och det dröjde inte länge innan man drömmarna satte igång. Och inatt har det varit helt amazing. Jag bara älskar nätter som dessa. Man vaknar på ett sånt strålande humör. Men jag höll på dö idag när pappa väckte mig och sa att klockan var tre på eftermiddagen. Damn, jag flög upp ur sängen o sa vaaa?!?! Ja han tyckte iaf att det var dags att kliva upp..och det tyckte då minst sagt jag med. Herregud, farligt o kunna sova så länge som jag ;P

Men med tanke på den kommande monsterveckan så vare nog bra att jag fick sova så länge. Segt bara att man jobbar hela nästa helg. Inga fritidsaktiviteter då inte. Eller får väl se om den där bion blir av på fredag kanske :) Eller jobbade jag kväll då? Äh, ja minns inte.


Träning ikväll, sköönt!

 Tv nu, soft!

Av Lena - 13 januari 2008 01:11

Fasen va ja fryser fortfarande! Trots att man har en tjock filt runt om sig. Blir väl lite bättre när man ligger under täcket också, men tänk va bra det hade varit om man haft sällskap. Åh, så mysigt! Men icke, här får man bara drömma o drömma :P

Får väl kanske skriva in mig på nån date-sida eller nåt.. haha :)

Näe, så farligt äre faktiskt inte. Är ju inte så att jag lever världens sämsta singelliv heller så :)

Näe nu måste jag fasen pallra mig i säng. GOD NATT!

Av Lena - 13 januari 2008 00:44

Helt sanslöst! När jag skulle åka hem från Nicke nu ikväll, gick ut o såg bilen o vädret så ville jag ju bara dö! Hade för det första glömt att ta på mig sockar innan jag for hemifrån, så att traska på i djupsnön var ju inte så härligt. Och på bilrutorna låg det över 1dm snö. Yes!

Men såklart det skulle bli roligare. Såg typ 1m framför bilen när jag körde, och sen så körde man såklart fast i en korsning också. Super! Åkte runt som en jäkla bambi på hal is där med bilen. Tack o lov för att det inte kom några andra bilar. Efter ett tag blev jag galen och tänkte att nu skiter jag i om jag kör av vägen..bara jag inte är fast mitt i vägen ;) Så jag la i backen, tryckte på gasen..och efter ett tag åkte jag bakåt snabbt som en raket ;P

Tur nog hamnade jag inte i nån driva eller något sånt, även fast ja inte såg ett skit!

Men ah, ja kom iaf hem till slut. Som en isbit!



Börjar nu även bli rädd för att jag håller på bli en nattätare som far min. Har nyss ätit en halv tekaka o druckit ett glas juice. Det är som godare på nå sätt att äta på nätterna..hah :)

Näe, ska nog ta och gå lägga mig nu. Sista lediga dagen imorrn. Sista sovmorgonen. På måndag börjar man ju jobba kl 8-13..sen börjar man 17-21 igen. Drygt..har tre stycken sånna pass till veckan.

Nä gnatt!

Av Lena - 12 januari 2008 00:25

Mor o far åkte till Övik idag. Eller igår om man kollar på klockan. Lugnt o skönt har jag haft det ;)

Brände ut några filmer, som inte fungerade av nån konstig anledning dock. Så jag har fått kolla andra filmer.

Ska snart ta en snabbprommis med Bamse innan jag går o lägger mig. Så slipper jag kanske kliva upp kl 7 imorrnbitti o gå ut med han igen :P

Står dock en mystisk röd skåpbil här utanför. Stått där ett tag nu. Lite läskigt sådär. Märktes på Bamse också att han vart lite konstig när vi gick förbi där tidigare. Är nåt mystiskt =/


Mamma ringde tidigare också o hörde hur jag hade det. Påminde mig om o ge Bamse mat. Men hallå? Tror hon på fullaste allvar att ja skulle glömma bort o ge hunden mat? Neru mamma, så liten är jag inte längre ;)


Imorgon vet jag inte vad som händer? Vill festa jag men verkar som om alla ska ta de piano i helgen.

Men vart rätt sugen på bio också. Med rätt sällskap skulle det ju kunna bli en riktigt fantastisk kväll. Men ja ska inte sitta här o drömma.

Bara mardrömmar som händer mig nu för tiden så.

Men säg till om du har lust för bio :)


Ne nu ska ja gå ut med hundstackarn. Sen blire förmodligen soffan igen.

Tjo!

Ovido - Quiz & Flashcards