Alla inlägg under januari 2008

Av Lena - 27 januari 2008 22:36

Klart man skulle trilla dit igen just när allt började bli/gå så bra. Crap! ..Men o andra sidan klagar jag inte heller :)


En uppdatering om helgen kommer imorgon. Är förmodligen inte lika bakis då..får jag hoppas!

Av Lena - 26 januari 2008 12:34

Helen på jobbet var snäll o skjutsa hem mig, då jag inte orkade gå hem, och det var väldans länge tills det gick nån buss. Jag struntade i solningen alltså. Orkar inte. Får se ut som albinon själv. Kul :P


Lina vann första matchen iaf, duktig min lilla prinsessa :) Nu håller jag tummarna för resterande!


Ska ta en powernap på soffan nu tänkte jag..sen blire nog till o sprätta en cider. Är sjuukt laddad ;)

Av Lena - 26 januari 2008 10:10

Sitter på jobbet nu, och tiden går väldans segt. Just nu vill jag bara att klockan ska slå 12.00 och jag får gå o sola, sen ta en buss hem.

Sen ska jag nog verkligen inte köra bil på morgonkvisten när jag är trött. Malin var nog lite rädd o åka med mig imorse, det syndes ;) Höll för det första på att köra mot rött. Är som sagt väldans morgontrött :P

Malin tyckte jag körde för fort också men det gör jag ju jämt ;)

När jag kommer hem blire till o ta en powernap för att sedan hoppa in i duschen o göra mig festklar. Har dock ett jäkla dilemma. Har inte en susning på vad jag ska ha på mig ikväll, även stylist ;P  fast jag var i Sundsvall o brände över 3000kr igår :P

Tror jag tar med mig garderoben till Emmelie och låter tjejerna argera


Lina (min systerdotter) har brottartävling idag också. Hoppas verkligen att det går bra o att hon tar en medalj. Gärna guld! =) Ska snart ringa o höra om hon hamnat i en bra viktklass..


Nyss varit på hemköp också o handlat lite groggvirke, hudlotion o sånt. Även nån ny snus som vi måste prova ikväll.


Nä nu ska jag ta o ringa pappa en sväng.


Carro har även gått o joninat bloggvärlden gott folk. http://annecarolineeriksson.bloggagratis.se/

Nu väntar vi bara på Maria.. ;)

Av Lena - 25 januari 2008 22:11

Börjar med att tacka tjejerna (Maria, Carro, Emmelie och Elin) för den här dagen. Är otroligt slut o trött nu, och var jävligt less på alla affärer på slutet, men dagen var riktigt trevlig! =)

Dagen innehöll en hel del. Även om det tog ett jävla tag innan vi kom iväg. Vi tjejer är ju som vi är ;)


  • Jag skulle fixa musiken i bilen samtidigt som jag var i en korsing. Vilket resulterade i nästan motorstopp och en tut ;) Haha!
  • Emmelie skulle tjäna lite pengar i Härnösand, och självklart körde jag fast. Shit, vilken bra bilförare man är ;) Ingen krock iaf ;)
  • "Äh, släng på lite kyckling ah"
  • Maria och jag råkade ut för en hel del pinsamma stunder inne i butikerna. Men hur kunde vi veta att hon skulle jobba just där? Yeye ;)
  • En liten tant råkade ut för Marias hosta ;P
  • En tant välte ner en glasvas i golvet, hur skulle man kunna hålla sig för skratt? Sjukt pinsamt och en väldans otur för henne men ;P
  • Spolarvätskan tog slut, vilket var jäkligt otäckt, fyfan! =/ Bättre att använda för mkt tjejer, sådetså ;P

Sen vare nog en massa mera som jag inte kommer ihåg just nu. Men trevligt vare. Och en massa shopping blev det. Köpte ett par G-star jeans, ett linne, två jättehärliga tröjor, tights, smink, skor, en kjol och ett linne. Tror det var allt =)


De ringde även från jobbet idag och frågade om jag inte kunde jobba imorgon. Så jag ska jobba 7-12. De ville jag skulle jobba 16-21 också men det sa jag ifrån, för då är jag nog inte så stadig på benen ;)

Riktigt längtas tills imorgon. Har inte festat riktigt sen annandagen. Riktigt längtar efter o bli full, haha ;)

Blir middag o förfest hos Emmelie, blir huur bra som helst. Maria tar med singstar också, great;)


Näe nu ska jag fasen ta o sova. Helt sluuut efter den här dagen! Så sov gott allihopa och hoppas ni får en bra helg!=)

Av Lena - 24 januari 2008 23:45

Jo, jag borde nog sova nu. Med tanke på hur morgontrött jag är, och imorgon äre jag som kör dessutom ;) Hur ska ni våga tjejer? höhö..

Kommer iaf bli en helt amazing helg, känner det på mig! =)


Annars då. Träningen var jobbig så in i helvete, som vanligt. Men rätt kul samtidigt. Alla skrattar åt sig själva för att man är så trött o slut. Vi snubblar över saker som inte finns, in i varandra..över varandra. Isabel valde att snubbla i trappan efteråt hon ;)


Vad mer då? Är det inte lite tidigt för semlor nu? Blev väldans förvånad idag då mamma gjorde semlor. Hallå? Varför så tidigt? Fast de e klart, finns väl dom som gillar dom mer än jag. Själv är jag inte så förtjust i dom. Föredrar att bara äta själva brödet jag. Utan grädde, utan mandelmassa, utan florsocker. Grädde är inte det bästa jag vet. Det växer i munnen på mig.


Nä nu ska jag ta o knoppa så man kommer upp imorgon.

Återkommer väl imorgon om hur mkt pengar jag bränt. Mia tyckte jag skulle ta ut lite pengar o lämna kortet hemma..men äh, nån gång ska man väl bli vuxen o lära sig ;)

Av Lena - 24 januari 2008 19:16

Vilken dag. Hur rörig som helst. Efter jobbet blev det en sallad från jakten, mums! Därefter hem till Mallan för att färga hennes hår. Efter att färgen var på plats så lånade jag datorn för att snabbkolla kontot och se att lönen kommit in. Och när väl sidan kommer upp får man en hjärtattack. Damn va ja ha fått för mkt pengar tänkte jag. Så mkt jobbade jag faktiskt inte i december..så det var helt omöjligt att det kunde stämma.

Jag hade ju själv räknat med lite mer än hälften av det där.

Åkte in på jobbet. Camilla ringde upp lönekontoret åt mig och jag fick sitta i telefon en evighet. Men efter mkt om o men så ska det tydligen stämma.


Är man glad eller vad? ;)

O Sundsvall imorgon..kan inte bli bättre! =)


Äntligen är det helg, är det inte underbart brudar? ;D


Nu blire till o slöa i soffan sen träning, jobbigt men skönt sen!



Av Lena - 23 januari 2008 23:40

Har ni haft ett litet sår i näsan nån gång? Plus att ni är snuvig? Det gör så saaaatans ont! Svider o jäklas. Kan inte röra näsan utan att börja grina typ.

FAAAN va ont de gör!! Jävla dynga!

Av Lena - 23 januari 2008 23:02

Ja man är ju för bedrövlig av sig. Har fortfarande inte kommit i säng. Fastnade framför en film på tv'n. Vet dock inte vad den heter, eller vilken kanal det var på (mamma hann byta precis när det var slut). Började nästan fälla nån tår där på slutet iaf. Riktigt bra, o ett perfekt slut=)

Nu har man fastnat på msn också...men det är ju inte ovanligt, speciellt nu på slutet. Men ska väl ta o avrunda de hela snart. Annars får man ta sig en liten powerap när man kommer hem efter jobbet. Brukar ju oftast bli så:P


Nej, nu ska ja gå ner o borsta tänderna..

Gnatt!

Skapa flashcards