Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

tegelstenar

Av Lena - 17 januari 2008 23:47

Japp, mina ben känns som två stora, tunga tegelstenar just nu. Helt slut i kroppen. Träningarna nu är ju betydligt jobbigare. Men de e bra de :)

Har fått upp ett bra tempo på spelet också, kanon! Riktigt kul!


Imorgon ska mamma, Mallan o Annika åka till Sollefeå för lite shopping. Men javet inte om man får tag på så mkt att köpa i Solle? Gillar inte den staden jag!

Jag ska iaf ha Mallans bil då, eftersom jag ska åka in o ha möte med chefen o så kl 10. Känns segt! Sen börjar man jobba kl 13. Men jobbar bara 4 timmar så javet inte vad jag ska hitta på när kvällen kommer? Ingen hockey man kan åka o kika på heller då dom har bortamatch.

Hoppas mötet är kort imorgon iaf för då tänkte jag stanna kvar inne i stan o köpa några saker. Sen köra lite på träningsvärkstan när man liks är i stan. Kanske en solning också? Fast det hinner jag nog inte, men skönt skulle de va..och välbehövligt ;)


Nu blire sängen, gnatt!


underbar låt

 
ANNONS
 
Ingen bild

petter

18 januari 2008 01:28

Okay, då är det officiellt. Lena saknar musiksmak helt och hållet. Jag mår illa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se