Alla inlägg under december 2007

Av Lena - 6 december 2007 22:58

Börjar väl med Petters kommentar på förra inlägget. Självklart äre inte meningen att vi ska ta ihjäl vårdtagarna men hallå..det var ju FYRA MÖSS!?! då skriker vi bäst fan vi vill sen får gamlingarna göra va de vill  :P


Annars då. Måste säga att min dag har varit en helvetes plåga. Som ni kan se på förra inlägget så vart ja uppe rätt länge inatt. Kom inte i säng förrän halv tre rättare sagt! (Trodde ju att jag var ledig) Imorse 07.00 ringer Tommy på hemtelefonen och väcker både mamma o mig..(vaknar fan inte av mobilen på morgonen)..ville ja skulle komma o jobba 7-16. Sömnig som man var svarade man mm..sen la man på o somnade om. Mamma kom in o sa skaru inte jobba? - Jobba? sa jag..

aja..var bara till o klä på sig snabbt o åka iväg de =/ De på jobbet fick då ett gott skratt då ja kom imorse..såg nog en aningen död ut :P

När jag kom efter jobbet slocknade jag på två röda i soffan, riktigt skönt! Sen blev man väckt av pappa för att åka iväg på träningen..

Men där var man fan lika trött..hur seg som helst..känner mig helt slut i hela kroppen! Vette tusan vare e med mig..


O de där med dåliga nyheter verkar förfölja mig varje morgon. Imorse vare Bamse(hunden) som var konstig. Lät väldigt konstigt, lät som om han kämpade efter andan =/ Både mamma o ja vart oroliga..

Men som tur var så vare nog ingen allvarligt..nu mår han fin fint igen :) Var väl nåt hårstrå eller nåt som kommit ner i halsen o fastnat där! Tur de inte av nåt allvarligt iaf :)


Imorgon vill jag iaf vakna som vanligt folk..dra på mig en t-shirt..gå ner o lägga mig i soffan..slå på tv'n o bara vakna till lite där!


Näe herre jäklar va slut ja é! Skulle göra vad som helst för att få krypa ner i en säng o bara somna i dina armar nu, det absolut bästa som finns..


Av Lena - 6 december 2007 01:54

Borde verkligen sova nu..men känner mig inte det minsta trött? Sitter här o lyssnar på gamla härliga låtar o snokar runt lite på nätet..alltid lika roligt..och oftast rätt givande ;)

Vill inte somna..för då kommer jag att vakna..och de senaste mornarna har jag blivit väckt av inte allt för glada saker..

Aja, förr eller senare lär jag ju somna ändå..liggandes..sittandes eller stående? återstår o se..

Av Lena - 6 december 2007 00:45

Jo, nog får man vara med om mycket nog..men det här hade jag aldrig räknat med. Jag o Natalie var hemma hos en farbror och hjälpte han. Natalie skulle bara springa in i köket och hämta papperskorgen. Plötsligt hör jag och farbrorn ett rejält skrik. Tänk er någon som skriker för sitt liv. Jag ropar fort..Natalie va äre?!?! Vi hör hur hon kommer springandes, samtidigt säger jag lite tyst till farbrorn att hon säkert såg en spindel eller nåt sånt. Till slut säger hon, det är MÖSS! och dom är fleeera stycken! :S

Jag höll ju såklart på dö och skrek VAAART?!? Nattis svarar att de sprang iväg..att de förmodligen blev räddare än hon själv av hennes skrik. Jag börjar kolla mig omkring o stampar med fötterna. Samtidigt kläcker jag ur mig att om jag ser en mus springer jag ut ur huset och kommer inte tillbaks :P Har ju verkligen fobí för sånt där.

Till slut tog vi oss in i köket för att kolla efter..även om vi höll på dö. Mössen var borta..förmodligen sprungit tilbaks den väg de kom ifrån. Nånstans under diskbänken. Vi blev tvugna att plocka ut alla saker under diskbänken..tro om ja va nå rädd? Sen kastade jag dit en massa råttgif's medel på farbrorns begäran. Uscha, jag kommer då aldrig kasta soper hos honom nå mer..never! Värre lär det vara för Nattis. Hon som bara skulle hämta hinken, så hon struntade i att tända taklampan. När hon tar ut hinken ser hon nå brunt så hon funderar på va de kan va för nå..typ ruttet bananskal hade hon i tankarna..till de börjar röra på sig. Då hon börja skrika hade de hoppat ut ur hinken. Fy fan säger jag..förstår varför hon skrek som hon skrek =/


Nyss kollat på sex and the city..gosh..Aiden är ju bara såå nice i serien alltså ;)

Trodde jag skulle bli ensam hemma i helgen också, men icke. Mormor har gått o blivit dålig så mamma vill inte åka iväg nånstans, vilket jag förstår.

Men ja orkar fan inte att nå mer händer nu..crap också!

Imorgon e jag ledig..som det verkar nu iaf. Tro ja ska åka in o träna relativt tidigt iaf..sen kanske gå o testa de nya solariet:) Måste även städa mitt rum..ser ut som en bombnedslag igen. Helt otroligt..tar ju bara två dagar sen ligger hela garderoben på golvet igen :P


Ser fram emot den 15 ;)

Av Lena - 5 december 2007 10:39

Nyss vaknat, såå skönt med sovmorgon! Har drömt en alldeles underbar och verklig/overklig dröm. Var på nån slags resa. Var en upplevelse att bara drömma det..haha :)

Börjar jobba 12 idag, 12-16. Sen kommer en bil o plockar upp mig o sen blire jobb 16-21 igen. Får typ försöka kasta i mig nå käk under kvällen. Fattar inte hur den där jävla bemanningen planerar. Aja, får se de från den ljusa sidan..det blir pengar o förhoppningsvis tappar man vikt haha :) Hinner knappt eller har nån lust att äta nu på dagarna.


Näe nu ska jag gå ner o hoppa in i duschen...hoppas ni har/får en trevlig onsdag:)


Tjaaaaaaaaaah

Av Lena - 4 december 2007 22:32

Ja, vart ska jag börja? Dessa dagar är riktigt tunga. Kan inte begripa att du är borta. Att man aldrig ska få se dig gå ute på vägen nå mer varje dag..ropandes o vinkandes. Att man aldrig ska få skämta o vara lite småkaxig med dig igen. Det är tungt! Begravning den 21 december, - jag hatar begravningar! Men vem tycker om att gå på en begravning?! Bara stämningen, och första ljudet när de startar orgeln får mig att klappa ihop totalt. Jag behöver nog inte ens känna personen som begravs för att jag ska börja toklipa när jag hör orgeln. Men jag ska gå på den här begravningen, för du var en helt underbar människa som jag aldrig kommer att glömma!


Åter till vardagen då. Jobbade som sagt kvällen igår och när jag kom hem kunde jag verkligen inte somna. Kom inte i säng förrän 02.00 =/ Klockan 08.00 började man jobba igen, snacka om en zombie som klev ut genom ytterdörren! Sen jag slutade jobbet har jag inte gjort allt för mkt. Nyss kommit hem från syrran(Annika), sett desperate + kollat igenom ellos o beställt lite. Hon hade halva priset på alla kläder så de blev nån enkel tröja o underkläder - som vanligt.


Jag och syrran(Mia) hade ett litet samtal igår om mitt såkallade privatliv, som just nu är väääldans komplicerat!?!? Hon kan inte förstå vad det är för fel på mig. Dock är jag inte alls förvånad över att jag gjort som jag gjort, nu igen. Nobbat en liten "film-dejt" eller vad man ska kalla det nu ikväll. Hade som vanligt mina dåliga undanflykter. Satans fega jävel jag är!

Fick även sms av den mystiska grabben i förrgår. Något förvånad jag blev, har inte ens minne av att jag bytt nummer med grabben. Så det kan gå :)

Väldigt trevligt iaf.

Men vad är det för fel på mig? Hur ska jag kunna hitta en pojkvän när jag aldrig vill ha det jag kan få? Ska ju alltid ha det omöjliga. Så jävla typiskt. Går o trånar efter den man verkligen verkligen vet att man inte kan få.

Men för att gå vidare totalt kanske man ska köra nån impulsgrej. Sis föreslog ju bio..men javet inte ja!? Ensam hemma på fredag..kanske ska ta igen där den "film-dejten" då? Om jag inte redan sabbat det? Brukar ju ha den förmågan. Att inse saker när det är för sent, på tok för sent. Typ sådär tre år efteråt. CRAP!

Eller så kanske jag inser och gör det rätta när den rätta för mig dyker upp? Han kanske bara inte dykt upp än.

Ingen mening att gå o tråna efter det omöjliga längre, speciellt då man tydligen är mer eller mindre hatad av personen.

Kom på nu att jag är nog inte redo för nåt seriöst just nu! Så nog om de!


Men fan, jag hatar att inte kunna vara din vän o fråga hur du mår. Jag vill vara din vän, du ska känna att du kan prata med mig. Men då du uppenbarligen struntar totalt i mig så tänker jag inte lägga ner tid på det. Hittade dock ett gammalt minneskort igår, roligaste bilden ever på oss..haha! historia nu de..


Längtar till den 15e, då jäklar äre fest för mig o Maria!

Får se om de blir partaj den 22 också..sis e ju hemma då o ville att ja skulle ta med hon ut innan hon åker hem igen. Fast lär väl kanske inte va så många ute den 22? eller?


En timme kvar till sex and the city. Lyssna musik o kolla bilder känns perfekt!


Gnatt!

Av Lena - 3 december 2007 14:46

Fan, vaknade imorse vid halv sju av en inte allt för rolig sak. Kan inte fatta att det är sant?!?

Just nu känns allt så jävla sämst.Alla i min omgivning som jag vergligen tycker om bara försvinner/tas ifrån mig allt eftersom. Orkar fan inte mer snart! =/


Ska iväg o jobba nu snart, 16-21. Tankarna kommer verkligen inte finnas på jobbet..

Får rysningar bara jag tänker på att du är borta? Du har ju alltid varit min favorit där nere. Känt dig i hela mitt liv..du har alltid vart min skojare! Och jag kommer alltid att vara din lill-Lena!

Glömmer dig aldrig!

Av Lena - 2 december 2007 21:41

Ja då ska ja väl försöka berätta lite om min kväll igår. Måste bara börja med att säga att jag hade sjukt roligt! Som ni kanske redan sett här på bloggen så satt jag här hemma kl 21 igårkväll och suckade. Ville verkligen ut o parta men fick ingen med mig. Men efter mkt tjat fick ja Maria på andra tankar! Hon hoppade in i duschen o sen kom hon o Robban från Nyland! Runt 22 satt ja o Maria hemma hos Robban o drack, surra o skratta :D När vi druckit upp allt, klockan kanske var strax efter elva traskade vi ner på träffen..mer alkohol behövdes ;) På väg ner ramlar såklart jag i den blöta snön o slår min kära svanskota..ont som satan gjorde det! Aja, vi traskade vidare i snöstormen och väl framme beställde vi in lite cider. Men till slut gick det över till en kanna öl ;P Fick även besök av Grimsen, Mackan, Isak o Björn..mkt trevligt! =) En till kanna beställdes in och den rejäla fyllan var ett faktum! Sen kom även Fippe o Sandra Johansson o joinade oss. Och man hade ju lika roligt som alltid när Filip e med..han kan då få en o skratta :D Han flyttar/flyttade ju till Sthlm idag, hoppas han får det kanon där nere. Får ses om man har vägarna förbi snart :)

Nog om de. När ännu en kanna skulle beställas in så vare stopp. Träffen stängde tydligen. Shit tänkte vi, e klockan så mkt! Snäll som Dominqo är fick vi en till kanna och satt kvar till klockan var halv två. Nu vare gladan som gällde. Väl framme vid dörren äre kö. Vi blir fundersamma...vakten säger att det är fullsatt. VAAA? tänkte ju såklart vi...FULLSATT? GLADAN? nu jävlar :P Kristian H fixade iaf in oss till slut..dock 20 min kvar då..så jävla onödigt o betala in sig. Aja, dom där 20 minuterna nere på gladan var riktigt roliga..stog väl mest i baren iofs..(tackar chrille för cidern)..men lite dans blev de.


Men nu till kvällens höjdpunkt. Utanför gladan stog vi o surrade lite. Ett jävla snöväder ute o mkt snö hade kommit. Sån där härlig snö ;) Så jag fick för mig att mula Fippe, vilket jag gjorde! Sen var det hela igång..snöbollkrig, brottning, mulning på torget för alla Kramforsbor typ. Jag, smart som jag var tog dock ingen jacka på mig(!?)..så där låg jag med linne i snön och blir mulad av både Filippo o Björklund. Jävligt roligt dock..alla brottades med alla osv! Blev dock jäääävligt dyngsur. Fy fan! Sen vare efterfest som gällde..trodde vi iaf. Björklund o ja gick o surra o leta men ingen var på. Så jag ringde efter min skjuts ;) , o Danne tog en kebabrulle på Sylos.

Fick ju inprintat i skallen också att en viss person inte tycker om mig för fem öre, inte ens ETT öre. Så de va ju skoj..ja mena..då hatar man ju typ personen så de va kul o få veta..ska ja hålla mig borta =)


När jag vaknade imorse ville jag bara dö. Mådde så jäkla dåligt. Tog mig inte upp ur sängen förrän vid 14.30 Nedenför sängen låg mina blöta kläder. Jeansen kunde man vrida vatten ur =/


Trots min baksmälla kände jag att ja måste ta mig ut o kolla lite på stan när de e skyltsöndag o allt, så jag tog med mig Lina o for. Fyy fan va kasst ja mådde. O stå i den där godiskön gör ja inte om igen, haha!


Näe nu måste ja nog gå lägga mig. Skönt att man jobbar kväll imorrn iaf!


Jag vill bara vara vän ju? O ja tänkte inte ens den tanken igår som alla verkar tro. Ville bara vara en vän. Igen jävla second hand brud:P


Några bilder från igår..

Av Lena - 2 december 2007 18:42

Japp, idag mår man förjävligt! Men hade sjukt roligt igår så de äre nog värt.

Tänker inte skriva så mkt just nu..tänkte ta mer om kvällen i ett inlägg senare ikväll efter träningen. Måste dit o höra mig för..har lite minnesluckor ^^


Hur som helst, jag är så otroligt jävla less på att folk i den här stan ska tro så jävla mkt om saker o ting. Direkt när man kom in på gladan igår möttes man av samma sak av flera olika människor. Fick veta en sak som jag faktiskt inte alls blev glad av. Speciellt inte då ja såg hur en viss person såg ut att må. Fick höra av en igår att jag var glad för det som hänt. Men hallå? glad? nah, de kan ja fan inte påstå..jag mår aldrig bra av att se mina vänner må skit! Sen verkar ju inte folk kunna fatta att folk bara kan va vänner i den här stan!? Så jävla mkt skit som ska snackas hela tin..gaaah!


Nog om de..hade iaf riktigt riktigt roligt igår! Tack ännu en gång för en rolig kväll Maria! :)

Dags att byta om..tjo!

Skapa flashcards