Direktlänk till inlägg 25 november 2007

söndag

Av Lena - 25 november 2007 14:25

Börjar med att tacka Frida för hennes kommentar..tack tack :) Och jag kommer nog upp strax efter jul kanske, då blire party party ;)


Gårdagen började med att ja klev upp tidigt och färgade håret..riktigt mörkt blev det :) Börjar väl vänja mig mer o mer nu när de gäller håret iaf..

När man stressat och gjort sig klar blev det en tur ner till Sundsvall med Mallan. Blev en hel del pengar som rök :P Mallan, som ville bränna pengar lyckades bara göra av med 500kr. Jag däremot..som bara skulle ha en jacka brände väl närmare 4000 :P Hem kom jag med en ny jacka, en kavajliknande sak, tre linnen, bh, lite smink, halsband..och en kamera haha :P Plus klirrklirr påsarna från systemet ;) Skulle köpa en micro också var det tänkt..men den jag hade tänkt köpa var så otroligt ful i verkligenheten så det vart ett nej direkt!


När vi väl kom hem vart det raka vägen in i duschen. Hade ett väldans problem med att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig av det jag köpt under dagen, men efter att pappa o syrran fått agera smakråd bra länge så bestämde jag mig för att ta det pappa inte tyckte jag skulle ha, haha! :)

 Sen vet jag inte riktigt vad klockan kan ha varit när Maria, Robban o Ida kom o plockade upp mig. Då bar det iväg upp till Jesper på förfest. Inte den roligaste förfesten vi varit på direkt för mig o Maria ;) Men vi drack, o skrattade o drack o drack osv :) Sen efter ett tag traskade vi ner till Frånöskolan där det rullade in lite mer folk. Jag kände mig dock väldigt gammal på festen o så..inte så vidare skoj där heller. Så vi valde att åka in till stan tidigt. Fick skjust av Tobbe o David. Vi hade pratat om att gå på träffen o dricka så ja lämnade drickat jag hade kvar hemma..men väl inne på stan hamnade vi hemma hos Robban o drack lite. Men eftersom varken jag, Maria eller Robin hade nåt kvar o dricka traskade vi ner på träffen. Där var det väl inte så livat men efter ett tag dök det upp lite folk. Oväntat men sant, så var Gladan helt klart kvällens höjdpunkt! Bra med folk på slutet o med rätt folk runt sig blir ju det mesta bra! Kass musik spelade dock, men de e ju inget nytt.

Aja nu orkar jag nog inte svamla så mkt mer om kvällen. Var en riktigt trevlig kväll! Kom efter många om o men hem till min egen säng. Hamnade en sista gång på sylos där jag ringde efter syrran o hennes karl som fick hämta mig..


Fick många olika "bemötanden" angående frillan också. De flesta verkar tyckte att det var riktigt bra o att jag passar i det. Så det känns skönt! Men det fanns ju en som tyckte jag såg ut som en prostituerad också så det var väl inte så bra =P men ja orka inte bry mig! :)


Det du sa värmde ändå mest av allt, tack!:)


Kommer väl lite bilder sen från kvällen..men nu ska ja göra mig klar..ska iväg o jobba 16-21..segt som fan! Hade hellre tränat idag känner ja :)


tjo!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skapa flashcards