Alla inlägg under oktober 2007

Av Lena - 9 oktober 2007 20:12

jaa..man har inte riktigt hunnit att ta igen sömnen efter helgen..sitta bakis 7 timmar på en buss är nog inget jag gör om..för fy tusan..har nog aldrig varit så bakis =/ att man aldrig lär sig att man inte ska blanda öl, cider, vin, sprit o massa blandade drinkar..jaja :) Hade iaf en riktigt bra helg hemma i Kramfors, även om det inte var så länge man var där. Orkar inte skriva så mkt om lördagen..men vi var iaf och körde gookart på dagen med laget, riktigt riktigt roligt! Sen vann man över pappsen också..tog till o med medalj ;) Sen på kvällen blev det partaj..riktigt roligt på förfesten med laget o så..blev dock kanske väääl för mkt alkohol..men äh! Kramm var väl sådär..rätt skoj i början..såg väl inte sådär jättemkt av Markoolio men..låg mest på golvet o letade mobilen eller så stog jag i baren..o där rök de en den pengar :P Fast fixade några gratisdrinkar till mig o Hanna också ;)

Resten av kvällen skippar jag nog att säga nåt om..de som var i närheten av mig märkte väl vilket humör jag var på...

Men ah, jag borde lärt mig nu tycker ja..men icke. Jobbigast är nog att jag egentligen inte har så mkt att säga då jag gjort typ det värsta man kan göra själv =/ Var iaf riktigt full o besviken..o ja e ju som sagt inte den som står o tar skit..så nu ångrar man saker också. Fast inte "klacken på foten"..borde man sagt; "oj, jag bara rååka stampa ner min klack på dina barfota fötter?" nää.. ;)


Saknar iaf mina älsklingar där hemma nå enormt..känner att jag inte vill bo här nå länge till...inte såhär långt hemifrån. Får se om man flyttar hem igen i slutet av månaden eller om man hittar nåt i Umeå eller så. Hur ska jag göra!? hjäälp!!


Är ledig typ varje helg också..skönt! Får se om man får lite besök från Kramfors så man kan partaja lite :) Annars så blire nog även partaj för mig o sis på fredag..men vi får se vilket humör vi e på då :)


Snart tv! Tjo!

Av Lena - 6 oktober 2007 11:14

vilken dag vi kommer att få tjej! helt galet skoj kommer det bli! (pappa skvallrade om va vi skulle göra) haha :D sötpappa kan aldrig hålla sig när jag pressar han på information :)

näe, nu blire till o byta om till mjukisar o sticka iväg..synd bara att man måste vänta med att sprätta cidern tills senare..får inte ha alkohol i kroppen när man ska göra de vi ska :P o de vore nog inte så smart o ha de heller ;)


Av Lena - 5 oktober 2007 23:23

ja då är man äntligen hemma då, på mitt rum..o ska snart sova i MIN säng..ska bli så otroligt skönt! Bussresan idag var allt annat än trevlig..herregud vilka människor det finns alltså :P Men som tur var klev ju Johan på bussen i Umé, så då fick man ju sitta med en normal person..eller ska man kalla han normal? ;P hihi. Jag tror iaf fortfarande att de som satt mitt emot oss kommer att inleda en kärleksaffär, haha :)

Efter att ha suttit o pratat om en hel del..bland annat en Krammkväll då jag var bra på lyset..så kom vi iaf in på att jag är väldigt dålig på att hålla koll på mina saker..exempelvis mobilen ;P Aja, kul vare iaf när jag klev av bussen o mobilen låg kvar på sätet bredvid Johan, hah! skärpning från min sida tror jag!


Ikväll har jag iaf myst med mina små älsklingar som jag saknat mest av allt! Helt galet att jag bara varit borta en vecka och ändå känns det som en evighet. O nu när småtrollen är i den här åldern händer det ju så mkt hela tiden. Mallan for iväg o hämtade bror som var på lyset...han ville hem..så när de kom tillbaks hade han köpt med sig kebabrulle till mig(tackar!) ..hur gott som helst..men det tog emot på slutet när kladdkakan skulle ner också :P

Satt iaf o funderade lite idag när Tindra somnat i knät på mig..hur fasen ska jag nu klara av att vara borta från dom i flera veckor?! det är för mig obegripligt..är ju så van att ha dom upp i mig hela tiden..

De ritade teckningar idag också som jag skulle få ta med mig o sätta på kylskåpet uppe i Lulé..småtrollen mina :)


Imorgon är det som sagt fotbollsavslutning, ska bli riktigt skoj! På kvällen ryktas det om att vi ska vara på Annexet..o sen bär det väl iväg mot Kramm..blir nog skoj :) Dock har man det vanliga problemet nu..VAD ska man ha på sig?! hmm..måste lägga fram kläder nu ikväll så jag kan skynda mig så mkt som möjligt imorrn..kommer inte ha mkt till att göra sig iordning på imorrn så..


Näe nu ska ja gå o kika i resväskan o garderoben..

hoppas alla får en kanonhelg, för det tänker då jag ha, MINST sagt ;)

Av Lena - 4 oktober 2007 19:47

japp..imorrn är man ju ledig så då bär det av hemöver mot Kramfors, ska faktiskt bli skönt! Saknar alla som nå took, trots att jag bara varit borta en vecka :S

Vart en riktigt skojig dag idag på jobbet, trots att "överste chefen" var där. Han tog med syrran o Linnea på en fika för att prata över allt om butiken medan jag blev kvarlämnad själv med hur många kunder som helst..höll på springa ihjäl mig, men kul var det :) Börjar komma in mer o mer i det hela nu..fast fortfarande mkt o lära sig om sulor o sånt.

Hade en riktigt rolig kund idag också..haha..skrattar bara jag tänker på han..helt virrig o konstig. Kan inte riktigt beskriva men ah :)

Sprang även in på H&M på lunchen idag o köpte en jacka jag hängt undan..inte en sån jacka jag vill ha dåra men jag måste ha en jacka o då har jag inte så mkt val. Fast javet inte än, kan hända att ja går o lämnar tillbaks den imorrn. 800 kr på en jacka man inte riktigt e nöjd med känns bortkastat på nå vis..

Näe, nu ska jag ta o gå igenom garderoben o kika vad man ska ha på sig på lördagkväll..orkar inte dra med mig hur mkt kläder som helst till Kramfors, så jag bestämmer mig nu istället.


Ses i Kramfors i helgen..bara att slå en pling :)


Tjohej!

Av Lena - 3 oktober 2007 18:48

Jaa, idag har man varit ledig då, riktigt skönt! Klev upp rätt tidigt imorse och gjorde mig iordning för att gå ner på stan o kika i lite affärer + söka lite jobb. Var meningen att jag skulle komma o jobba lite extra när jag var klar med det men jag behövde inte. Lämnade iaf in en arbetsansökan på Gina, Cubus, Willys och på ett ställe där de anställer personliga assistenter. Tänkte även söka på en annan klädaffär..men när jag såg snyggingen i kassan så höll jag på dö..vågade helt enkelt inte :P Se men inte röra har jag bestämt mig för :P Sara på jobbet håller på bli tillsammans men en jäkla snygging också..shit pommes..jag dör :P Gick även in på Norrporten o DN fastigheter och pratade lite..skrev upp mig som sökande...måste få tag i en egen liten lya nu om ja ska bo kvar här! Men man vet som sagt aldrig..fick samtal från Umeå igår, nåt slags telegrejs undrade om jag kunde komma på intervjú. Visste inte då om jag skulle hem mot Kramfors i helgen så jag skulle återkomma. Får ta o ringa han imorgon och se om vi kan bestämma en tid på fredag..jag får göra en liten mellanlandning  i Umeå.

Köpte även en tröja, skjorta, arband och en sjal idag :)

Nyss käkat middag, gick mkt bättre att laga idag..igår vart de ju katastrofalt äckligt..ska nog inte ge mig på torsk igen..överkurs ;)


Sötmamma ringde just precis..frågade om jag saknade henne lika mkt som hon saknade mig..hon e för söt! o jaa, jag saknar både henne o pappa som nå took! Längtar tills på fredag då jag får komma hem, sova i MIN säng..finns typ inget bättre :) förutom.. ;)


Imorrn jobbar man igen..09.30 - 18.00 som vanligt..fast imorrn ska Örjan (själva chefen eller va man ska säga) komma..känns lite nervöst..tänk om han tycker att jag är en katastrof på att sälja skor..jag kan ju typ nada som sagt..sjukt mkt man ska kunna jue :S aja, får hoppas på de bästa..får lyfta rejält på smilbanden :)


Nä nu blire tv..sen duschen o sängen


längtar tills på lördag :)



Av Lena - 1 oktober 2007 20:03

Fy tusan vad trött jag är idag..kommer nog stupa i säng redan vid 9 känns de som. Börjar ju jobba halv 10 imorrn igen o jag orkar inte gå helt död på jobbet en dag till.


Har iaf nyss ätit mat..slutade klockan 6 så då gick vi in på lindex o kikade lite o sen hem.


Pratade med mamma nyss också, duktiga pappa har brutit fyra revben. jaja..


Nä nu ska jag prata klart på msn o sen blire en dusch..o seen blire sängen!


Hoppas det är bra med alla :)


Ett stort grattis till Johan o Joel som fyller år idag :)

Ovido - Quiz & Flashcards