Alla inlägg under oktober 2007

Av Lena - 17 oktober 2007 22:07

Imorse var det riktigt segt att kliva upp..man blir ju så trött när syrran ligger kvar o sover. På jobbet gick de väl rätt bra..men jag tycker som sagt att det inte är så kul..bara ibland när man har störda kunder ;) Kom in några o snackade engelska idag..tog ett tag innan jag snappade upp va de sa..så jäkla längesen man läste o pratade engelska ju :P svårast var nog när de frågade mig om olika skokrämer, men de gick ju bra :)

Skulle ge mig på att skala räkor nyss också..men jag ångrade mig efter första...fy tusan va äckligt, haha!

Imorgon ska man jobba första dagen på Eurosko..får väl se hur det går. Butikschefen där verkar ju vara världens surkärring..man blir ju rätt bara man tittar på hon =/

På lördagkväll ska vi även på cleo med jobbet. Make up store har bjudit in oss till deras uppvisning av 40 sminkade modeller. Välkomstdrink osv.. o säkert en massa erbjudanden..ska bli nice :)

Näe det blir väl sängen nu snart..på fredag är man ledig..ska bli skönt..måste försöka ta mig ut på en långpromenad eller en springtur..ser snart ut som köttbullen själv. Folk lär få en chock när man kommer till Kramfors..fetmagen blir ju fan större o större för varje dag känns de som..ser ut som om ja vore gravid :P


Saknar mamma o pappa :)


duschen nu..gnatt!


Av Lena - 16 oktober 2007 23:19

Varför säger man gång på gång nej till det man tror är det "näst bästa" för att man vill ha det man tror är det bästa. Kanske är det så, att det man tror är det näst bästa, är det bästa? Tror det är fler än jag där ute som har de här funderingarna..


Men nu äre sängen som gäller iaf..upp tidigt o jobba imorrn!

Gnatt!

Av Lena - 15 oktober 2007 21:26

Efter jobbet idag tog jag o Mia en prommenad ner till Willys och handlade..blev en hel del nytt i kylen, gottans! När vi kom hem gjorde vi lite nyponsoppa ..o en macka med keso, banan o rödlök..riktigt gott! Vart en lugn dag på jobbet idag..rätt skönt då jag känner mig så trött o slö hela tiden..

I lördags vart de som sagt lugna kvällen för min del..Mia o Linnea var här innan o fixade till sig o drack lite innan de skulle ner på Cleo..jag valde att stanna inne..kände ingen ork för att testa komma in en kväll till där gränsen är 23.  Hur som helst vart det en hel del surr..o de vart livligare o livligare. När klockan var 00.10 började jag faktiskt fundera på om jag skulle bli av dom nån gång ;) Eftersom Mia har datorn kopplad till Tv'n så kan man bara lyssna på musik om man har det genom tv'n..o eftersom de skulle höra musik kunde ju inte jag köra igång en film. Fick även vår första snö här uppe den kvällen..o kallt som tusan är det =/

När de väl gått tände ja lite ljus..gjorde iordning lite dipp till chipsen o så..sen slog ja på filmen Lina's kvällsbok..var väl inte sådär bra direkt, haha :) Därefter kände jag för en film som jag visste inte skulle göra mig besviken..en Beck-film alltså! Såg den nyaste och allra sista - i guds namn. Riktigt bra...men man kunde nästa ana att de va nåt sånt som skulle hända .

Igår sov jag mest hela dagen..vaknade halv 2..gick o duscha...somnade o vaknade halv 6 igen..kändes som om ja va bakis trots att ja inte va ut nåt :P


På torsdag ska ja jobba för en annan skoaffär också..Eurosko..de frågade ju om ja kunde hoppa in några extra pass så..


Näe nu ska ja lägga mig i soffan ett tag o sen blire sängen..tjo!


Maria hade lagt ut denna bild på bilddagboken, en fruktanssvärt roligt men samtidigt en fruktansvärt hemsk bild..men de bjú vi på..för kul hade vi ;)

Av Lena - 13 oktober 2007 13:05

vart utgång igår..dock inte sådär superkul direkt..känner ju fan ingen..o på en bar där åldersgränsen är 23 känner jag mig som en snorunge..o inte blev det bättre av att de knappt var nå folk där :P

nu är jag iaf grymt less..vill bara hem..känns mig så otroligt ensam här uppe. Inte för att de lär bli så mkt bättre hemma i Kramfors men ändå. Skulle vara så otroligt skönt att bara packa väskan o sätta sig på en buss hem...


näe nu ska jag ta o göra mig klar o gå ner på stan..inhandla lite chips eller nåt sånt..


tjo så länge!

Av Lena - 12 oktober 2007 19:45

Mias kompis Maria ringde nyss o frågade om vi skulle med ut..dock 23 års gräns..så då kommer jag egentligen inte in..men eftersom en som heter Siv står på viplistan o fick ta med sig folk så äre nog inga problem. aja, vi får se hur de blir..känner mig inte sådär superdupermegasugen på fest ändå :P

Av Lena - 12 oktober 2007 17:41

haha jaa, nu när jag loggade in här på bloggen fick jag mig ett gott skratt minsann..men det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, så ja..tack ;)


rätt roligt hur folk kan få det jag skriver till nåt helt annat, men ah..

så hare väl varit de senaste åren..att allt förknippas till han..men snälla..lägg ner va!?..jag är hur nöjd som helst med vår kompisrelation så :)



blir nog ingen utgång för mig imorrn..får väl se vad som händer..

har upptäckt att syrran har en riktig sötnos till granne..21år..singel? man får ta o studera lite ;)


kom nyss in från stan iaf..gick o kikade i lite affärer..va även in på jobbet en sväng o snacka lite med Frida, Linnea o sis :)

snart kommer sis hem o då blire till o färga håret på henne..får hålla tummarna för bra resultat!

tjo så länge

Av Lena - 12 oktober 2007 13:27

hade ju inte skadat om du typ ringt ...

Av Lena - 12 oktober 2007 13:15

mm, äntligen äre fredag..såå skönt! fast, jag igår var jag ledig och är även ledig idag så jag har en långhelg :)

Har nyss diskat o donat på lite här i lägenheten..dock inte klart..blir verkligen stökigt på direkten när man är två tjejer i en etta :P  Håller även på med maten tills Mia kommer hem på lunch...blir kyckling idag..har nyss satt in den i ugnen...hoppas den går att äta bara ;)

Ska ta en sväng på stan sen också..kika efter nåt att ha på sig imorrn..ser ut som det blir lite partaj här hos oss sen ut på krogen, blir nog skoj!  Funderar dock på att göra nåt nytt med mitt hår..frågan är bara vad?! ska man färga hela håret mörkt igen? känns lite trist dock. Eller ska man göra mer ljusa slingor? Eller ska man klippa av sig allt hår o färga nån färg? hjälp mig!

Hoppas på finbesök i helgen också..men vi får väl se..annars fåre bli nån kommande helg :)

Saknar mina småtroll där hemma också..vet att det börjar bli tjatigt nu men inget jag kan rå för =/ men ah, 3v nu..längtas :)

Näe nu ska ja fortsätta stöka på här lite sen ringa hem o prata lite med mammsen o pappsen..


trodde verkligen inte att du var som dom..

ja fattar inte..allt som ni snackat..o sen gör ni såhär? vågar inte ens tänka på hur mkt ni snackat om mig...

trodde iaf inte att du var så..

Ovido - Quiz & Flashcards