Alla inlägg under oktober 2007

Av Lena - 24 oktober 2007 19:15

seg dag på jobbet..o fötterna värker...

hade inte lika jobbiga kunder idag som igår dock :P syrran höll på bli galen igår på både en gubbe och en tant.Snacka om tröga och att vissa försöker sig på allt möjligt o vägrar att ge sig när de vet att de har fel :P


sprang in på carlings o diva efter jobbet och provade några jeans..hittade ett par som jag gillade rejält, men Mia tyckte inte jag skulle köpa dom..men ah, får se i helgen hure blir som :)


näe nu ska ja ta o hoppa ner under filten framför soffan..är så otroligt trött..


tänker på pappa.. :)

ANNONS
Av Lena - 23 oktober 2007 14:22

Japp, är hemma på lunch nu o mia hade gjort kycklingpasta..riktigt gott! Rätt lugnt på jobbet idag..dock en jävla massa reaskor som ska fram i butiken..rätt drygt =/ snart klart dock..

I helgen hade ja lite olika saker saker för mig..


Fredag

Var som sagt ledig så jag sov ut riktigt länge! Klev upp, gjorde lite mat tills Mia skulle komma hem på lunch. Därefter gjorde man sig klar o gick ner på stan för att bränna lite pengar, alltid lika roligt! Inte när man e pank sen dock :P Hur som helst..vart en skjorta, ett skärp o underkläder! :)

Efter min runda på stan vart de att ja gick o solade..riktigt skönt tyckte jag då. Hade den inbyggda fläkten i solariet på max..så man kände ju typ inget, vilket var dumt :P När ja kom hem på kvällen var ansiktet som en tomat..o uppsvullet..aldrig sett nå värre :S Turkisk youghurt hjälpte väl inte sådär jättemkt =/

På kvällen blev det myspys i soffan med en massa gotta framför Idol. Under programmet togs kalsonger med hjärtan på upp som samtalsämne. Stackars fru måste ja då säga. Alltså, om man träffat en ny snygg kille..o byxorna åker av..va fan ska man göra om han har kalsonger med hjärtan på?! ska man skratta eller gråta?! aja.. :P


Lördag

Vaknade och tog mig en titt i ansiktet..såg fortfarande förjävlig ut :S hallå? ja brukar ju inte bränna mig av att sola 20min? iaf inte kramfors..snacka om skillnad på solarium :)

Tur de finns smink iaf som kunde få en att se halvnormal ut iaf :P

Sen vart de en sväng på stan igen för o kolla om man hitta nåt mer intressant..blev en ögonskugga o ny foundation..

På kvällen kom Anna, Linnea, Frida o Sara hit o satt o surra, drack lite innan vi skulle iväg till cleo o kika på make up stores visning. Var en riktigt trevlig kväll med lite cider, champagne o vin :) Fick även 2 ögonskuggor, ett läppstift, nå ansiktsgrejs, hårgrejs o sminkväska gratis där..sen även en kupong med 20% rabatt inne i butiken deras..mkt nice :)

Efter visningen satt vi kvar inne på cleo o surrade o så eftersom krogen öppnade..kände mig inte så gammal den här gången ändå..även fast de va 23 =P Gick dom hem tidigt..va väl hemma runt halv 1...


På söndagen var jag rätt seg..Mia o jag gick på stan o kikade efter present till brorsan o Mallan som fyller år nästa helg. Sen vart de mest soffan :P


Ojoj, nu måste jag springa iväg på jobbet...


saknar o tänker på dig :)

ANNONS
Av Lena - 19 oktober 2007 11:58

eller ah, är ju lunchtid typ nu men morgon för mig ;) har nyss kommit ut ur duschen..känns så otroligt skönt att vara ledig idag! :) Lite irriterade imorse dock..när Mia väckte mig kl 8 för o fråga vart jag gjort av min svarta tröja..hallå? du får väl leta... :P


Näe nu ska ja ta o klä på mig o så..ska ta en tur ner på stan o se om man hittar nåt att spendera lite pengar på..får en alltid på bättre humör :) Får se om jag tar en sväng örbi drop-in solariumet också..behöver verkligen lite färg på mig! Sen ska ja på Willys o handla lite mat också..får se vad det blir för gott imorrn! =)

Imorrn äre de där på cleo också..ska bli skoj! Alla vi som jobbar på ecco ska samlas här hemma innan :)


Nu ska ja skynda mig lite..hoppas alla får en trevlig dag:)


Av Lena - 19 oktober 2007 00:27

mm..de e bara en känsla som jag har. Att det är nåt jag som jag borde veta men att ingen vill säga det?! nåt mystiskt äre iaf..har märkt det på vissa nu.. =/

aja..äre nåt så kommer det väl fram till slut får ja hoppas! Nu blir det sängen..sovmorgon imorrn, såå skönt!

gnatt

Av Lena - 18 oktober 2007 20:46

Japp..efter jobbet idag sprang jag ner till tvättstugan o slängde i några maskiner tvätt..sen upp i lägenheten för att börja städa undan. Dock bevisat att jag inte ska göra två saker samtidigt. Ringde pappa samtidigt som jag vred på vattenkranen i köket till disken. Pratade på med pappa jag, och glömde såklart helt bort kranen..så när jag kom tillbaks in i köket var hela diskbänken upp till köksskåpen övertäckt av skum :P haha. Pappa fick sig ett gott skratt iaf ;) Hur som helst fick man höra av pappa om mordet i Kramfors idag..usch usch..otäckt sånt där. Har ju pratat med offret flera gånger jag vid busshållsplatsen på morgen när man skulle till skolan o så...

Aja, nog om de..

Mia o jag har nyss städat rejält här i lägenheten..så nu luktar det riktigt gott här! Rensa avloppet i badrummet åkte ju jag på att göra också..var såå kul..Not ;P stank som fan :P


Imorgon är man ledig då..riktigt skönt! Behövs verkligen efter en dag som denna. Har gått så otroligt segt..varje gång man kollade på klockan hade det gått 2 min typ..fast det kändes som det gått en halvtimma :P Tycker då betydligt mer om att jobba på Ecco med Frida, Linnea o sis :)


Nu blire duschen sen tv-tittande resten av kvällen..


Mia hade roligt åt mig när jag skulle rensa avloppet..men klart man tar en hårklämma till hjälp om det stinker ;)


Av Lena - 18 oktober 2007 12:22

Hemma på lunch nu..och den här förmiddaden har gått hur segt som helst!  Och vem vill ha lunch kl 12 när man jobbar halv 10 till 18.00?  eftermiddagen blir ju så satans lång! Är inte samma stämning inne på Eurosko heller som det är inne på Ecco. Örjan, överste chefen är här idag också..o man ju verkligen säga att dom inne på Eurosko smörar haha :)


Näe nu blire nudlar med spicysmak..starkt o gott! Tjohej!

Av Lena - 17 oktober 2007 22:07

Imorse var det riktigt segt att kliva upp..man blir ju så trött när syrran ligger kvar o sover. På jobbet gick de väl rätt bra..men jag tycker som sagt att det inte är så kul..bara ibland när man har störda kunder ;) Kom in några o snackade engelska idag..tog ett tag innan jag snappade upp va de sa..så jäkla längesen man läste o pratade engelska ju :P svårast var nog när de frågade mig om olika skokrämer, men de gick ju bra :)

Skulle ge mig på att skala räkor nyss också..men jag ångrade mig efter första...fy tusan va äckligt, haha!

Imorgon ska man jobba första dagen på Eurosko..får väl se hur det går. Butikschefen där verkar ju vara världens surkärring..man blir ju rätt bara man tittar på hon =/

På lördagkväll ska vi även på cleo med jobbet. Make up store har bjudit in oss till deras uppvisning av 40 sminkade modeller. Välkomstdrink osv.. o säkert en massa erbjudanden..ska bli nice :)

Näe det blir väl sängen nu snart..på fredag är man ledig..ska bli skönt..måste försöka ta mig ut på en långpromenad eller en springtur..ser snart ut som köttbullen själv. Folk lär få en chock när man kommer till Kramfors..fetmagen blir ju fan större o större för varje dag känns de som..ser ut som om ja vore gravid :P


Saknar mamma o pappa :)


duschen nu..gnatt!


Av Lena - 17 oktober 2007 22:07

Imorse var det riktigt segt att kliva upp..man blir ju så trött när syrran ligger kvar o sover. På jobbet gick de väl rätt bra..men jag tycker som sagt att det inte är så kul..bara ibland när man har störda kunder ;) Kom in några o snackade engelska idag..tog ett tag innan jag snappade upp va de sa..så jäkla längesen man läste o pratade engelska ju :P svårast var nog när de frågade mig om olika skokrämer, men de gick ju bra :)

Skulle ge mig på att skala räkor nyss också..men jag ångrade mig efter första...fy tusan va äckligt, haha!

Imorgon ska man jobba första dagen på Eurosko..får väl se hur det går. Butikschefen där verkar ju vara världens surkärring..man blir ju rätt bara man tittar på hon =/

På lördagkväll ska vi även på cleo med jobbet. Make up store har bjudit in oss till deras uppvisning av 40 sminkade modeller. Välkomstdrink osv.. o säkert en massa erbjudanden..ska bli nice :)

Näe det blir väl sängen nu snart..på fredag är man ledig..ska bli skönt..måste försöka ta mig ut på en långpromenad eller en springtur..ser snart ut som köttbullen själv. Folk lär få en chock när man kommer till Kramfors..fetmagen blir ju fan större o större för varje dag känns de som..ser ut som om ja vore gravid :P


Saknar mamma o pappa :)


duschen nu..gnatt!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se