Direktlänk till inlägg 31 oktober 2007

sista dagen avklarad och packning återstår..

Av Lena - 31 oktober 2007 18:28

japp..då har man gjort sista dagen på ecco shop o company..känns lite konstigt! Jag kom ju på att Frida inte jobbade idag o att ja skulle gå ner imorrn innan bussen gick o säga hejdå..men då kom den sötungen in idag på jobbet med gókramen o sa hejdå :) hon hade också kommit på när hon va ute o åt lunch att ja åker imorrn :P Men ja kommer ju upp om ett tag igen o då äre partaj som gäller ;)


Nu måste jag ta tag i packningen o se när det går nån buss imorrn. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag...blir nog lite bättre när ja fått ner allt mitt i väskorna ;)


Idag när jag gick hem på lunchen såg jag även en kille som var extremt, o då menar jag extremt lik Chrille..herre jisses hur lik man kan va..måste verkligen varit hans dubbelgångare. Gångstilen o allt ..nästan lite läskigt! :P


Ne nu längtas jag tills imorrn då jag får pussa på mina älsklingar ;) Sen äre ju träning med brudsen också..kommer inte kunna hålla mig borta även om de va sagt så..haha:)

Mallan fyller år på lördag också..o bror på måndag..så de blir en massa gósaker i helgen..med ett jäkla partaj på kvällen har jag o Maria kommit överens om! :)


Packning o städning väntar..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se