Direktlänk till inlägg 30 oktober 2007

en dag kvar då..

Av Lena - 30 oktober 2007 19:12

japp,då har man bara en dag kvar att jobba på ecco shop & company..känns lite konstigt =/ men har ju valt det själv :) har dock vart helt okej o jobba där..men vill hitta nåt som passar mig bättre..nåt som jag trivs bättre med att göra! Men tjejerna på jobbet har varit helt galet bra..helt klart guld värda! De som gjort att jag orkat jobba på! :) Så tack för denna period sis, Linnea o Frida :) Även Sara och Anna..fast er har jag inte jobbat så mkt med dock..men ni e superhärliga brudar:)


Oj, näe nu ska jag ta o börja packa lite..

Tjing tjong!


lördag ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se