Direktlänk till inlägg 26 oktober 2007

sötpappa :)

Av Lena - 26 oktober 2007 22:22

ringde nyss o surrade lite med pappsen..han o brorsan var tydligen på hockey. Och att de går på Kramforshockey tillsammans hör inte till vanligheterna...hade de vart Modo så hade de varit givet..men Kramfors? nah :P

Aja, verkade vara riktigt trevligt iaf..hördes dock att de druckit lite..tydligen vart nån matservering där + bar :P aja hoppas han har en riktigt trevlig kväll iaf, de e han helt klart värd, guldpappan min :)

Sara, Lisa osv hördes ju skrikande i bakgrunden också..tokbarna ;) ska bli skoj o träffa alla igen till veckan! :)


Just nu är Linda o Lenita här o hälsar på..Mia drog med sig dom efter att de vart o ätit..trevligt med sällskap! hoppas de inte stannar allt för länge bara..skulle behöva komma i säng någolunda tid iaf..ska ju upp kl 8 imorrn...

Aja, snart börjar idol igen..hoppas verkligen att Sam åker ut ikväll..han är sämst :P (sorry sara, men jag har faktiskt rätt ;P)


gnatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se