Direktlänk till inlägg 19 oktober 2007

gooood morning...

Av Lena - 19 oktober 2007 11:58

eller ah, är ju lunchtid typ nu men morgon för mig ;) har nyss kommit ut ur duschen..känns så otroligt skönt att vara ledig idag! :) Lite irriterade imorse dock..när Mia väckte mig kl 8 för o fråga vart jag gjort av min svarta tröja..hallå? du får väl leta... :P


Näe nu ska ja ta o klä på mig o så..ska ta en tur ner på stan o se om man hittar nåt att spendera lite pengar på..får en alltid på bättre humör :) Får se om jag tar en sväng örbi drop-in solariumet också..behöver verkligen lite färg på mig! Sen ska ja på Willys o handla lite mat också..får se vad det blir för gott imorrn! =)

Imorrn äre de där på cleo också..ska bli skoj! Alla vi som jobbar på ecco ska samlas här hemma innan :)


Nu ska ja skynda mig lite..hoppas alla får en trevlig dag:)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 9 oktober 2008 20:27

Jag tog och bytte blogg, så ni finner mig här istället   http://lenadahlberg.blogg.se/ ...

Av Lena - 3 oktober 2008 13:55

Idag är det fredag, helt klart alla veckors bästa dag. Tog en riktigt sovmorgon och nu har jag diskat, plockat undan lite och gjort mig själv klar för att gå en sväng på stan och få lite saker inhandlat.   Igår spenderade jag kvällen hemma hos min sy...

Av Lena - 30 september 2008 16:11

..efter fredag då, såklart! Idag släpptes ju nya avsnitt av OTG och GG. Great! Ska dock vänta och se dom ikväll då älsklingen också här, mys <3 Dagarna bara rinner iväg nu och snart rycker han in min lilla plutt. Söndagen den 13 skjutsar jag ner h...

Av Lena - 29 september 2008 15:15

Då är det snart dags för att börja knalla iväg till jobbet igen. Känns väldans segt måste jag säga, soffan ser såå härlig ut... Ska försöka åka in en sväng på dollar sen också om jag får tid över på jobbet. Såg att jag varken hade typ hushållspapper,...

Av Lena - 29 september 2008 14:08

Är som sagt ledig idag mellan 12-16. Hitills har jag bara slöat i soffan. Mår lite dåligt då jag kollar runt i min lilla lya, ser förjävligt ut. Ska alldeles strax ta tag i disken, ett måste. Jag får ta resten ikväll när jag kommer hem, damma, torka ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se