Alla inlägg under september 2007

Av Lena - 16 september 2007 21:31

Jo, då var helgen slut än en gång. Varit riktigt skönt att ta det lugnt faktiskt..i fredags vart det hemmakväll med mamma o pappa..vart lite gotta osv :) Sen igår hade jag match med blaget mot Remsle (slutspel)..3-3 blev det där, men vi vann straffarna sen:) Sen stannade jag o Natalie kvar på IP för att kolla på derbyt! Frånö vann över Kramfors med 3-1, helt rättvist..men lite surt :p Jag var nog dessutom den enda på hela läktaren som hejade på Kramfors tro ja..satt iaf mitt bland alla Frånö's fans :p

O kallt vare också..fy satan! Och Natta som inte hade några strumpor på sig..brr..fryser bara jag tänker på det!

Efter matchen åkte jag iaf hem o värmde mig under mysfilten framför tv'n ett tag..sen fick vi besök att småtrollen (Tindra o Timmy). Full fart var det. Tog med dom en sväng in till stan..tänkte att de skulle få köpa lite lördagsgodis..o jaa..Timmy underhöll nog alla inne på hemköp =) Sen när vi skulle åka hem började dom prata om hur mycket de älskade kebabrulle..(hur dom nu kom att tänka på det då?!) aja, snäll faster som jag e så åkte vi på sylos :) Sen på vägen hem fick vi syn på två brandbilar..o dom tjatade om att åka efter..så vi åkte efter för o kika va de va. När vi kom dit vid Dahlberg's byggmaterial såg vi en bil som brann...sen när vi kom lite närmare så såg jag att de va Nisse som stog där..o han såg inte allt för glad ut :p

När jag kom hem satt jag mig vid datorn en stund..fick veta en sak som inte gjorde en allt för glad..men ah, vad hade jag väntat mig..det är ju dom vi pratar om. Så därav kom anledningen till att radera ett inlägg tidigare härifrån..ångrar mer än allt att jag ens skrivit det, tänkt tanken. Näe usch, jag blir illamående!

Sen hände nog det bästa på länge, men resten av kvällen behåller jag för mig själv :)

Idag vare match igen, fast med div.3..var mot Remsle idag igen..fast ett annat Remsle förstås =p Vann med 2-1..riktigt skönt!

Nä..ska surra klart på msn nu sen blire tv.

Tjo

Av Lena - 14 september 2007 17:45

japp, i helgen blire hur lugnt som helst, iaf när det gäller festfronten. vart mkt sånt på senaste men nu blir det lugnt ett tag :) har iaf två matchen nu i helgen..så jag laddar för fullt! :) Blir två minibussar till morgondagens match, o som det ser ut nu så ska jag köra en..så det blir ju till o bränna en ny skiva ikväll..när jag kör så äre jag som bestämmer musiken ;) Hinner lagomt hem för o se derbyt mellan Kramfors-Frånö också :)


Imorse klev jag upp rätt tidigt..skulle till tandläkaren o visa upp mina tänder för nån tandspecialist. Han tyckte iaf att jag hade mkt fina tänder, och tråkigt nog så kunde man inte göra något åt den lilla glipan som finns mellan framtänderna när ja biter ihop. Det enda man kunde göra var en kirurgisk insats vilket innebar att man skulle flytta ner hela övre käken osv..o de var för riskabelt för en sån liten glipa. O jag är ju nog rädd för tandläkare så då kan jag nog överleva och stå ut med min lilla lilla glipa ;p

Aja, sen for man hem o kollade på Sverige - USA..blev riktigt förbannad på Sverige där ett tag..jävla tjongande de ska ha för sig..dessa jäkla långbollar på långbollar som ingen hinner med ändå..håll bollen på marken o rulla istället! :) Efter matchen for jag till syrran o skrev en ny arbetsansökan o skickade in den till tre jobb i Umeå..så det är bara till att vänta o hoppas! Funderar på att skicka in här i Kramfors också men ja ska avvakta in i det sista! Har nyss suttit o kollat på lägenheter i Umeå..Johan o ja har hittat några fina, synd bara att inflyttningsdatumet på dem inte varit förrän den 1 december =/ men ah, ja ställde mig i kö på en trea..bra pris o inte allt för långt till centrum..så ah, får man ett jobb så kunde ja få bo hos Johan tills vi får lägenheten! Bestämde oss för att kolla priser på en trea också..eftersom han har flickvän o vill ha dörr till sitt rum, o jag vill ha dörr till mitt rum..ah, en trea är nog bäst :p

Ska även sätta upp mig på nån etta tror jag..om jag får den tidigare så får det nog bli så istället :)


Hämtade även Tindra o Timmy från dagis idag..trodde det skulle bli grin när jag kom dit eftersom Tindra brukar vara så mammig när hon ska hem från dagis..men nejnej..tvärtom..hur glada som helst var dom, skönt!


Ikväll blir det nog bara en mysig hemmakväll framför tv'n skulle ja tro. Nu ska ja ner o pussa lite på góbarna mina :)


Tjo!!

Av Lena - 12 september 2007 23:28

Mm, har känt mig lite hängig de senaste dagarna..varit riktigt trött..knappt tagit mig upp ur sängen. Hoppas man känner sig piggare imorrn så man kan ta sig ut i friska luften en sväng :)


Var ett tag sen man skrev här också, haft lite olika saker för mig. Spelade två matcher i helgen..vann en o förlorade en. Vinsten kändes dock så jäkla bra..vann över Själevad med 2-1..loosa med 9-0 sist vi mötte dom, hah! Men ah, vi kämpade o slet för varandra :) När domaren sa att det var 30 sekunder kvar o de hade anfall så körde jag en liten fuling o drog ner en spelare..va ju tvungen o få tiden att gå så att vi skulle vinna ;) o fasen va skönt de va när domaren blåste av matchen och man insåg att vi vunnit :D


Blev även att man hamnade på Kramm i lördags, helt okej! Tjejen inne på Sylos var nog kvällens höjdpunkt, hah!


Idag har jag fått iväg två arbetsansökningar idag..ska skriva en ny imorgon o få iväg till andra ställen. Men än så länge äre bara jobb i Umeå ja hittat, men de kan ju bli riktigt lyckat om man får nåt av dom och hittar en lägenhet. Pratade med Johan igår o vi är överens om att dela på en 2a eller 3a..(beroende på vad vi hittar o till vilket pris) om ja ska flytta dit. Huvudsaken vi har ett eget rum var säger jag :) o de e ju mkt roligare om man har nån att bo med, så man inte känner sig helt ensam :p men ah, vi får se hur det blir med den saken..får man nåt jobb här hemma så kanske man blir kvar här..måste ju söka här hemma också ifall ja inte skulle få någon annanstans..för ett jobb måste jag ha nu, annars blir jag depprimerad snart känner ja :p

Näe nu ska jag nog ta o hoppa ner i sängen..borde nog byta tillbaks till duntäcket snart med..kallt som tusan om nätterna nu tyck ja :p

aja, natti natti!



Av Lena - 5 september 2007 14:34

japp, ska jobba ikväll..o det känns riktigt bra faktiskt :p Är så less på att bara gå hemma o inte göra nåt..

Tommy ringde tidigare så ja ska även jobba imorrn o på fredag..kanske lördag o söndag..beror på va de har för pass att erbjuda mig :p (skulle få veta det när ja kom på jobbet idag)

Var riktigt riktigt trött imorse när vi skulle träna..kom inte i säng förrän halv 3 inatt, hah ;p blev mkt funderingar kring mitt liv..som det är just nu. Johan tyckte att jag kunde komma upp till Umeå o börja plugga istället för att jobba..o det lät inte så tokigt faktiskt..just då iaf..

men det kluriga är ju isf till vad? o om ja kommer in? men lite sugen blev ja när ja hörde om hur roligt han hade de..med massa nya människor o en helt ny stad :) o just nu känner ja att ja skulle kunna göra vad som helst istället för att bara gå hemma o sega på. men ah, vi får se..kanske att man söker in..kanske inte..

vet iaf att ja inte blir kvar länge till..


Näe, nu ska jag fixa nå käk innan man ska iväg o jobba..tjo!


kommer sticka när ni minst anar det, o sen är jag borta..

så jäkla less på detta spelande..allt känns bara så falskt..



Av Lena - 4 september 2007 23:17

ja då har det gått ett par dagar sen man skrev nåt här..har haft lite annat för mig helt enkelt :)

I lördags hade som sagt Isak fest, o där hamnade ju självklart jag..trots att ja skulle låta bli :p Var först hos Viktoria ett tag..surrade o drack lite med henne o Oscar, trevligt! Sen kom två schyssta grabbar(kompisar till Oscar) o skjutsade oss till Frånö. Var väl inte sån överdrivet rolig fest direkt..men ah, det var trevligt :) Sen tog jag, Vicko, Antonia Joel o Chrille taxin in till stan..klockan var väl kring halv 2 kanske. Onödigt gjort av mig eftersom jag praktiskt taget nästan var hemma, men är man hungrig så :p När vi kom in till stan vart de snabbt in på Sylos o beställa mat..o där tvärvände mitt sug efter mat..började må illa som fan..så de blev bara två tuggor sen fick Antonia o Vicko dela på resten. Sen kom sötmamma o hämtade oss. Va så skönt o komma hem till sängen, somnade nog på 2sekunder.

Sen på söndag vaknade man kring halv 1 på dan..rätt seg men ändå inte så värst bakis, skönt! Sen var det bara in i duschen o försöka fräscha till sig lite innan man skulle iväg på match. Kan ju inte komma o se bakis ut när det är match..

Matchen gick iaf åt helvete..vi hade nog en dag då ingenting fungerade..finns ju sånna dagar också..

Igår var det en riktig slödag, klädde inte ens på mig..filten hängde med hela dagen :) Men imorse blev de till att åka o träna med Mallan..så skönt! Blir träning imorrn också..även på kvällen(fotboll) =)

Näe nu måste jag ju även berätta att jag vart på bilbingo ikväll, haha! Mamma övertalade mig till att följde med henne, Mallan o syrran..helt galet..men hade ju inget bättre för mig, och potten låg på 20 000 ;). Men inte blev det nån vinst inte..nejnej..satt nära flera gånger. Syrran vann dock 600, kul :)

Nä, nu har jag inget mer att säga,får bli sängen nästa..ska ju till tandläkaren imorrn också, usch! Hatar verkligen tandläkare..


Några bilder från den här helgen & förra..

(även på http://lenadahlberg.bilddagboken.se/)

Ovido - Quiz & Flashcards