Alla inlägg under augusti 2007

Av Lena - 24 augusti 2007 22:33

jo..vart en lång o seg dag idag..men de e smällar man får ta. Åkte iaf till Sundsvall..shit va varmt de va i bilen..huvva! aja..köpte lite mer än beräknat, men de e väl som alltid :P skulle ha ett par skor endast..o kom med två par tröjor, skor, bh, 2 par trosor, 2 par tights, ett halsband, ett par träningsbyxor o säkert nåt mer som ja glömt. Men det var riktigt trevligt iaf..trots att man fick springa o jaga Tindra hela dagen..hon mådde MYCKET bättre idag kan ja säga..shit vilken fart de var på hon, haha :)

 På jobbet vare lite segt..segt schema..men de va bara att bita ihop. När man väl var klar så var det en halvtimme kvar tills man sluta..så ja o Andreas satt oss vid tv'n..Stefan o Krister eller vare heter tro ja de va. fattar inte att vi satt o såg på de..så sjukt så de e inte sant..man skratta åt att de e så dåligt..


Nä nu ska ja nog ta o hoppa ner i sängen..helt slut efter denna dag. Imorrn blir det till att kolla på herrarnas match sen hem o göra sig klar för kvällen. Vet inte än om ja ska förfesta hos hompan eller om ja ska haka på fotbollstjejerna på herrarnas fest..får se får se:) Lär väl hamna på Kramm till slut iaf..


Sov gott!

Av Lena - 24 augusti 2007 08:06

jomen visst..idag ska ja dra till sundsvall med mallan o shoppa lite..men bara lite. (försöka iaf) höhö ;)

o ikväll äre jobb som gäller..

nä dags att klä på sig kanske..måste ta o väcka mamma också, hon var väldans trötter idag..ringde på min mobil o väckte mig o somnade i telefonen, haha :)  men vi måste ju ha en barnvakt :P


en dag kvar

Av Lena - 23 augusti 2007 23:41

Nyss kommit hem..var meningen att ja skulle sova över hos Mallan o barna eftersom lillhjärtat mitt gått o blivit sjuk..uscha uscha! Feber o huvudvärk så de bara skriker om hon..o inte går det att få i hon nå alvedon heller...försökte lura i hon lite i saften men icke..hon märkte direkt att det såg lite annorlunda ut. Men Timmy somnade rätt fort i mitt knä så då kunde ja lika gärna åka hem o sova i min egen säng..finns ju nästan inget bättre :)

Hoppas bara att Tindra blir bättre tills imorrn så jag o Mallan kan sticka ner en sväng till Sundsvall..skulle vara nice med ett par nya skor :)

Träningen var väldans seg idag..kände mig som nån jäkla elefant när man skulle springa..benen var så tung efter gårdagens match. Jäkligt ont på baksidan av knät också..Wille ska kolla på de nästa gång..är väl de där ledbandet som klatrar igen..men men..bara o bita ihop!


Nä nu ska ja ta o surra klart på msn o sen blire sängen..får väl se om man ska upp o hoppa tidigt ifall de blir sundsvall..


 Lördag tack!

Av Lena - 23 augusti 2007 16:50

Härlig vinst igår...5-0 hemma mot Härnösand! Fick hoppa in när det var en kvart kvar av första..sen spela ja hela andra..riktigt roligt fastiskt! =) trodde dock inte att kondisen skulle räcka till men jodå..ja slapp ropa om o få byta..fast jobbigt var det =p aja..i och med vinsten igår så är kontraktet för div3 nästa år säkrat, känns bra! och om vi vinner matcherna som e kvar nu så kan vi klättra upp oss lite i tabellen :)

 Efter matchen igår blev de att ja traskade bort till Tina för o träffa tjejerna lite..blir ju inte att vi träffas alla så ofta...o nu snart är vi ju i princip splittrade också så..men sånt e livet! =)


Idag har jag inte gjort allt för mkt..varit hemma o lekt med Tindra o Timmy =) Mallan o jag har även bestämt oss för att börja på träningsvärkstan på måndag..så nu jäklar ska sommarkilona bort!! =) Kommer dock bli jäkligt svårt de där med godiset..så ja komma måste äta lite på helgerna iaf..kan ju inte sluta sådär tvärt ;P

Snart har jag fotbollsträning också..sköönt o få röra på sig :) Ska låna Mallans bil så ja kan åka direkt till henne o barna efteråt. Hon bjussar på en kebabrulle dessutom, om jag åker förbi Sylos o köper åt dom innan ja kommer..o en rulle tackar man ju inte nej till..nejnej. Speciellt när man vet att det är slut på sånna gósaker från o med måndag :)

 Nä nu ska jag ta o byta om till träningskläder o packa väskan..får se om de bär av en snabbis till Sundsvall imorrn också innan man ska jobba..får se får se :)


sweetie





Av Lena - 22 augusti 2007 16:18

nyss vaknat..fick bli en kort liten powernap nu innan man ska iväg på matchen. har en jäkla huvudvärk..hoppas alvedonen börjar verka snart!

Gick bara bra på jobbet idag..alltid roligt när de kommer ihåg en o blir glad över att se en :) de bjöd på smörgåstårta på jobbet idag också, gottans! får passa på å äta allt onyttigt nu den här veckan..från o med måndag äre stopp när det gäller sötsaker! (hur nu det ska gå!?!) alla som känner mig vet ju att jag o godispåsen är ett med varandra :P men förr eller senare måste man ta sig i kragen o skärpa till sig..o den tiden är kommen nu känner jag..sommarfläsket måste bort! hehe.

aja, nog om de..borde ta o packa väskan..Wille kommer och hämtar upp mig o pappa 10 i =)

Håll tummarna för 3p! :)



Av Lena - 22 augusti 2007 09:13

Behöver iaf inte gå till tandläkaren idag, de ringde o hon var sjuk..så ska dit den 5e istället..skönt!

O de blev precis som väntat igår..jag kunde inte somna. Låg i flera timmar o bara vred o vände på mig..det var helt omöjligt. Till slut klev ja upp o satt mig vid datorn..o de va inte bara jag som var vaken som tur var :) satt o surrade ett tag..rätt skoj där ett tag när vissa inte va nykter, HA! ;) men till slut blev jag tvungen att hoppa tillbaks i sängen o försöka sova. Sist ja kollade på klockan var hon halv fyra tro ja? så jaaa, jag är helt död idag!

Ne, på med kläderna o iväg på jobbet!


Helg, nu tack!

Av Lena - 21 augusti 2007 22:39

Ja, nu har även jag gått och joinat bloggvärlden - hatar det!

Anledningen till detta är mest att jag behöver få skriva av mig lite då o då om mitt liv. Nu när man är arbetslös och inte har en susning på vart man ska ta vägen så börjar ångesten komma rejält..och för att inte bryta ihop totalt så tänkte jag att ja kunde skriva av mig lite här, istället för att familjen och vännerna ska få ta hela smällen så att säga :)

  Imorgon ska man upp o jobba kl 10, och konstigt nog så känns det helt okej. Bemannningen ringde förra veckan så jag fick några extra dagar den här veckan, väldans bra! Dagarna blir så långa o tråkiga när vännerna jobbar o så..så då jobbar jag hellre lite då o då...trots att det är inom hemtjänsten.  Aja, efter jobbet har man tid hos tandläkaren o efter det ska man ner på IP o spela match mot Härnösand. En vinst imorrn skulle verkligen sitta finfint :)

Ne, nu ska man ta o hoppa ner i sängen..hoppas man kan somna bara..har ju gått o vänt på dygnet helt o hållet känns de som...


Gnatt!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards